Descopera o lume noua, fantastica, tulburatoare, plina de neprevazut.

Utv si Editura Leda  iti ofera acum 3 povesti captivante, Divergent, Sange albastru si Jurnalele Vampirilor. Citeste si da frau liber imaginatiei!


Divergent

Un pasionant thriller distopic, din care nu lipsesc decizii majore, tradari
sfasietoare, consecinte uimitoare si o neasteptata poveste de dragoste.

Sange albastru

Un roman captivant cufundat intr-un univers al vampirilor avand drept cadru sclipitorul New York.

Jurnalele vampirilor

Stefan Salvatore, marea dragoste a Elenei Gilbert, a fost capturat si intemnitat de catre spiritele demonice care au pus stapanire pe Fell’s Church si acum distrug orasul. Elena pleaca in cautarea lui Stefan, alaturi de Damon, fratele lui, frumosul, dar periculosul vampir care o doreste pe Elena numai pentru sine. Elena si Damon, insotiti de Meredith si Bonnie, patrund in Dimensiunea Intunecata, o lume in care demonii si vampirii umbla liberi, in vreme ce oamenii sunt sclavii creaturilor supranaturale.

Povesti extraordinare presarate cu mult suspans, mister si dragoste. Cu siguranta e o tentatie careia nu poti sa ii rezisti.

Tot ce trebuie sa faci e sa ne spui intr-un comentariu mai jos cine este artistul lunii decembrie la Utv si te premiem cu 5 seturi alcatuite din cele 3 carti, Divergent, Sange Albastru si Jurnalele Vampirilor. Raspunsul la intrebare e chiar pe site-ul nostru trebuie doar sa-l cauti.

Te rugam sa vezi aici regulamentul complet al campaniei.

Castigatori:

1. Roxana Negut
2. Gabriela Aron
3. Saileanu Eduard
4. Stan cristina
5. Vulcu Anca

Leave a Reply


*

601 comments

  1. Andreea

    Rihanna