ANDI lanseaza astazi “Lasa marea”

ANDI, artistul are carui piese transmit de fiecare data un val de energie si emotie ascultatorilor, lanseaza astazi “Lasa marea”.

Hai in Vama… vii? Despre asta e vorba in piesa, despre frumusetea fiecarui moment trait la intensitate maxima, despre intimitatea momentului alaturi de persoana iubita, despre un rasarit de soare, despre un zambet, despre amintiri…” ne spune Andi despre noul lui single.

Tanarul are o frumoasa poveste de dragoste cu muzica, fiind incurajat inca din copilarie de familie si prieteni sa isi urmeze aceasta pasiune. Dupa ce s-a alaturat echipei DeMoga, unde a devenit responsabil pentru numeroase hit-uri si colaborari cu artisti de renume din Romania, ANDI a debutat anul trecut cu piesa “Fluturi”, care a atras atentia atat publicului, cat si a radio-urilor.

“Lasa Marea” a fost scrisa de artist, iar muzica a fost compusa cu ajutorul prietenilor de la DeMoga, Octavian Mihai, Marius Mirica, Marius Moga.

Am scris Lasa marea intr-o zi friguroasa de toamna tarzie, cand tot ce imi doream era sa stau intins pe o plaja, ea langa mine, si sa cautam linia orizontului la rasarit… Asa ca vreau ca asta sa fie melodia pe care o vei da la maxim in masina, in drum spre mare, atunci cand vrei sa uiti de toate, sa fii liber si fara griji.” a continuat cantaretul semnat de label-ul DeMoga.

Leave a Reply


*