Avicii lanseaza documentarul ‘True Stories’, care are in prim plan cariera DJ-ului suedez (video)

‘Avicii: True Stories’ este documentarul pe care Avicii il va lansa pe 26 octombrie si care povesteste cum a ajuns DJ-ul suedez faimos in toata lumea si cum a luat decizia surprinzatoare de a se retrage in 2016.

Regizorul Levan Tsikurishvili imbina filmari si interviuri, inclusiv aparitii din partea unor oameni ca Nile Rodgers, Chris Martin, David Guetta si Wyclef Jean. Documentarul ne arata cat de bun este Avicii ca producator, ne arata spiritul sau colaborativ si bravura de pe scena – insa ne arata si problemele de inima si disconfortul creat de lumina reflectoarelor ce l-a impins pe DJ sa ia decizia de a se retrage.

Ma distram de minune. Nu prea imi place sa fiu in centru atentiei. Asta e ceea ce face acest lucru atat de ciudat.” spune producatorul.

Regizorul georgian l-a urmarit pe DJ timp de patru ani pentru a crea ‘True Stories’, incercand sa faca un film brutal de onest despre Tim Bergling, omul din spatele proiectului Avicii.

Toata lumea stie de Avicii, insa putini il cunosc pe Tim. Cred ca acest documentar ne arata lupta lui Tim si puterea sa de caracter. Sa fii un superstar mondial nu este la fel de usor cum vedem noi pe Instagram.” a spus Levan.

Leave a Reply


*