Barack Obama il lauda pe Jay-Z intr-un clip dedicat celor mai buni compozitori

Fostul presedinte al Statelor Unite, Barack Obama a aparut intr-o inregistrare care s-a difuzat la ceremonia Songwriters Hall of Fame, acolo unde Jay-Z a fost primul artist din aria hip-hop care a fost mentionat pe faimoasa lista.

Obama incepe clipul felicitand alti compozitori mentionati in Hall Of Fame (Babyface, Berry Gordy, Jimmy Jam & Terry Lewis, Max Martin) inainte sa-l laude pe Jay-Z.

Imi place sa cred ca eu si domnul Carter ne intelegem. Nimeni care ne-a intalnit atunci cand eram mai tineri s-ar fi asteptat sa fim unde suntem astazi. Amandoi avem neveste care sunt mai populare decat noi…iar ca voi toti, sunt un fan si l-am ascultat pe Jay inca de cand eram tanar si infometat sa devin senator. Sunt mandru sa prezint acest premiu unui adevarat american original.” a spus Obama.

Inainte ca acest videoclip cu Obama sa apara pe Twitter, Jay-Z a postat si el un clip pe reteaua de socializare, in care le multumeste rapperilor care l-au inspirat: Andre 3000, Pusha T, 50 Cent, Ice T, Kendrick Lamar, Rakim, Playboi Carti, Tyler the Creator si multi altii).

Leave a Reply


*