Bruno Mars isi pregateste primul sau show special televizat: 24K Magic Live at the Apollo

Cantaretul premiat cu Grammy a anuntat saptamana aceasta ca va juca in primul sau show special televizat pe data de 29 noiembrie: ‘Bruno Mars: 24K Magic Live at the Apollo’.

Evenimentul a fost inregistrat la Apollo Theater din New York, iar Mars a inceput prima editie pe cu o melodie interpretata pe acoperisul legendarului teatru din Harlem. Conform unui comunicat de presa, Mars si trupa sa au interpretat pe strazile din jurul teatrului in ceea ce era descris ca „momene intime de neratat”. Concertele programate acolo vor fi inregistrate in continuare in urmatoarele saptamani, cu promisiuni ca vom vedea si interpretari nemaivazute in emsiunea ce va dura o ora.

Pentru mine, Bruno Mars este cel mai tare interpret din lume.” a spus Ben Winston, producator co-executiv al emisiunii. „Sa produci un prim show de televiziune este o adevarata onoare. Va fi o emisiune speciala si o noapte speciala.” a continuat el.

Bruno Mars e cel mai tare interpret live al generatiei sale,” a spus Jack Sussman, Vice-Presedinte Executiv pe Emisiuni Speciale, Muzica si Evenimente Live la CBS Entertainment. „Este definitia evenimentelor televizate. A incendiat acoperisul Teatrului Apollo in timp ce isi arata respectul fata de traditia si istoria locului. Noi, la CBS, sunt mandri ca vom difuza primul sau show special televizat.

Leave a Reply


*