Camila Cabello le eclipseaza pe fostele ei colege din Fifth Harmony

De cand Camila Cabello a parasit grupul Fifth Harmony a existat o tensiune palpabila intre cantareata si fostele ei colege de trupa. Dupa ce luna trecuta, Camila a incetat sa le mai urmareasca pe Instagram pe Lauren Jauregui, Normani Kordei, Dinah Jane Hansen si Ally Brooke, acum fosta membra Fifth Harmony arunca sageti subtile in directia lor.

In grup inregistram melodii timp de doua saptamani, era un proces rapid, iar uneori faceam vreo cinci melodii intr-o zi. Ne puneam de acord cine ce vers canta, apoi le inregistram si cam asta era.” a spus Cabello despre cum se intamplau lucrurile in fosta ei formatie.

Acum, artista se simte mult mai confortabila pe propriile picioare. „Am avut o sansa reala sa-mi compun si sa-mi produc propriile melodii si am fost implicata in fiecare aspect, de la productie pana la mixing. Cu siguranta mult mai provocator, dar totodata si mai distractiv, cu siguranta.” a continuat Camila.

Nimeni nu stie ce s-a intamplat intre fete, insa plecarea Camilei le-a intristat pe colegele ei, spune o sursa apropiata. „Cand Camila a decis sa plece , grupul avea succes; asa ca au fost fericite sa o lase pe Camila sa urmeze o cariera solo, in timp ce ele ar fi continuat treaba cu Fifth Harmony. Dar, lucrurile nu au mers chiar in acea directie. Fetele considera ca colega lor nu a parasit grupul cum ar fi trebuit si nu o pot ierta pentru asta.” a spus respectiva sursa.

Camila lucreaza momentan la albumul ei solo, ‘The Hurting. The Healing. The Loving.’ Intre timp, Fifth Harmony se pregateste pentru lansarea primului album in aceasta noua formula, ‘Fifth Harmony’ – care va fi lansat oficial pe data 25 august.

Leave a Reply


*