Cardi B nu se poate abtine de la miscarile sexy! Vezi ce show a facut la Coachella 2018

Cardi B nu a lasat sarcina sa o tina departe de dans, in timpul prestatiei ei de pe scena festivalului anual, Coachella 2018. Si stai sa vezi ce miscari! Daca nu i-ai vedea burtica nici nu ai spune ca rapperita este insarcinata.

Imbracata intr-o tinuta alba, din cap pana in picioare, atat ea cat si dansatoarele ei sexy, care au fost prezente pe scena pe durata intregului moment artistic, au reusit sa surprinda miile de persoane aflate la festival, prin miscarile lor hot.

Cardi B a deschis show-ul printr-un moment emotionant, in care a vrut sa arate lumii cat de dedicata este si cat de mult a muncit ca sa ajunga unde este azi. Rapperita a avut parte de un moment solo, pe scena, in care a a facut un rezumat al vietii sale, in versuri.

Rapperita a continuat show-ul intepretand, alaturi de Chance The Rapper, G-Easy, 21 Savage si Kehlani, atat piese mai vechi cat si de pe noul album, ”Ivasion of Privacy”, insa punctul de maxima audienta a fost in momentul in care aceasta a cantat hitul care a facut-o celebra, ”Bodak Yellow”.

Explozia de energie pe care a avut-o Cardi, pe scena, a facut-o pe artista sa spuna ”Raman fara aer”, inainte sa cante cu G-Eazy.

“fuck em’ den I got a baby” 😂😭 🎥: @iamderonjordan_

A post shared by #1 Fan-Based Source (@dabaddiecardib) on

Artista aproape ca si-a socat fanii in momentul in care a inceput sa faca twerk, tinand cont ca in Iulie va da nastere primului copil. Dar, se pare ca rapperita se misca foarte bine si pana la urma doar e Cardi B, ne putem astepta la orice de la ea, nu?

Leave a Reply


*