De Valentine’s Day, What’s UP lanseaza piesa ”Hana”

What’s UP lanseaza, de Ziua Indragostitilor, piesa ”Hana”, o declaratie de dragoste ”spumoasa”, in ton perfect cu ziua de astazi.

Piesa este compusa de catre What’s UP si produsa de Tudor Monroe, iar videoclipul este regizat de nimeni altul decat Ionut Trandafir si produs de Radu Selaru, care au mai colaborat cu Whatzy pentru videoclipuri precum ”La tine”, ”A mea” (ft. Ruby), ”Asa-mi vine” (ft. Ioana Ignat) si ”Ora 2”.

“Este poate cea mai indrazneata piesa a mea de pana acum. Odata cu lansarea canalului meu de YouTube, mi-am dorit sa pot urca un continut cat mai diversificat. «Hana» este o piesa care vorbeste despre cele mai ascunse secrete, despre trairi intense, minciuni, dar, pana la urma, este tot o poveste de dragoste. Astazi, de Ziua Indragostitilor va doresc sa dati un play si sa va lasati purtati de stare“, declara What’s UP.

Whats’UP este unul dintre cei mai talentati si difuzati artisti si este cunoscut pentru hit-uri precum ”La tine”, ”Bine”, ”Piesa mea de dor”, ”Taxi’, piese care se lauda cu zeci de milioane de vizualizari pe YouTube. Artistul a cunoscut succesul atat solo, cat si prin colaborari celebre cu artisti precum Andra, Alina Eremia, Shift, Ruby si altii. De ziua lui de nastere, What’s UP a facut cadou publicului ”Ora 2”, primul episod din seria „Project Islanda”, parte din viitorul video-album al artistului, #POVESTEAINIMII. Anul acesta, What’s UP pregateste feat-uri surpriza cu unii dintre cei mai iubiti artisti la ora actuala, dar si proiecte noi.

Leave a Reply


*