Well, in cazul in care nu ai aflat deja, concertul Dj Snoopadelic se transforma in DJ ”SnoopaDELOC”, deoarece va fi amanat. Nu e ca si cum ar mai fi doar doua zile pana la eveniment.

Motivul? Organizatorul show-ului Dj Snoopadelic anunta amanarea intalnirii cu Snoop Dogg, din motive INDEPENDENTE de vointa lui. Ok!

„Din motive independente de noi, mult asteptata intalnire cu Snoop Dogg din 29 august de la Arenele Romane va fi amanata pentru anul urmator. Vom reveni in cel mai scurt timp posibil cu noua data, locatia ramanand aceeasi – Arenele Romane”, a transmis organizatorul.

Potrivit Phoenix Entertainment, concertul va fi inlocuit cu un concert aniversar, 100 % live, 25 de ani Snoop Dogg.

Acum ca v-am lamurit cu asta sa va explic cum sta treaba si cu biletul deja cumparat.

Cum evenimentul va fi reprogramat pentru 2019, biletele pentru concertul live vor costa 335 de lei, in timp ce biletele pentru Dj Snoopadelic s-au vandut in presale cu 179 de lei, respectiv 239 de lei, in prezent.

Daca te afli printre cei care si-au cumparat un bilet pentru concertul anulat, afla ca acesta va fi valabil pentru viitorul eveniment, fara a mai fi necesara inlocuirea lui sau o plata suplimentara, iar daca vrei sa-l returnezi, o poti face direct de la agentia de unde l-ai achizitionat, incepand cu 10 septembrie.

Acum, sincer, stau si ma gandesc… oare oamenii care si-au programat special un concediu pentru acest concert, vin din toate colturile tarii si si-au mai cumparat poate si bielete de avion… ce fac? Aaa, ok.. isi mai cumpara altul pentru anul urmator. Nu-i mare paguba!

P.s. Stiu ca de obicei cand se anuleza un concert, artistul respectiv isi anunta decizia si motivul in mod public. Asteptam sa vedem ce ne spune si Snoop.

Leave a Reply


*