DJ TZepesh lansează astăzi remix-ul piesei Get Wet de la Fly Project

Cunoscut pentru single-ul ‘’Trumpets’’, care a depășit 20 de milioane de vizualizări pe Youtube, DJ TZepesh lansează astăzi remix-ul oficial pentru piesa ‘’Get Wet’’ – Fly Project.

DJ TZepesh a cucerit Internetul cu piesele ‘’Trumpets’’, ‘’Saxophone’’, amândouă populare în țări precum Albania, Turcia, cât și estul Asiei. La doar 21 de ani, DJ-ul a reușit își creeze un renume în cluburile din estul Asiei datorită beaturilor sale irezistibile.

Fly Project este o formația românească de dance, formată din Tudor Ionescu și Dan Deneș, care a debutat în 2005, cu piesa ‘’Raisa’’. Trupa este cunoscută pentru piese precum ’’Mandala’’, ’’Goodbye’’, ’’Musica’’, ’’Back in My Life’’, ’’Toca Toca’’, ’’Get Wet’’ și ’’Like Star’’.

Piesa ‘’Get Wet’’, de la Fly Project, este un hit românesc, care a dat peste cap lumea latino, invadând cele mai importante radio-uri din Mexic, cât și canalul muzical de televiziune Exa TV.

Remixul lui DJ TZepesh este unul fresh, de vară și în mod sigur va deveni unul dintre cele mai ascultate remix-uri din cluburile românești.

Leave a Reply


*