Gala Billboard Music Awards 2019, care a avut loc pe 1 mai, la MGM Garden Arena din Las Vegas, s-a lasat cu o multime de surprize atat pentru publicul larg, cat si pentru marii castigatori ai evenimentului.

Taylor Swift, BTS, Jonas Brothers, Halsey, Madonna, Maluma, Mariah Carey, Ariana Grande si Khalid sunt doar o parte din artistii care au facut show-uri incendiare la Billboard Music Awards 2019.

Regina muzicii pop, Madonna, a avut, insa, momentul serii, cand a urcat pe scena alaturi de Maluma, pentru a interpreta noul single, ”Medellin”, care va face parte de pe albumul ”Madame X”, ce va fi lansat pe 14 iunie.

Cei care au facut insa istorie, sunt Drake si Cardi B. Drake a stabilit un nou record in materie de premii muzicale, plecand acasa cu 12 de premii, devenind artistul cu cele mai multe premii Billboard din istoria acestei gale. Astfel, rapperul se lauda in prezent cu 27 de premii Billboard. Woooooow!

Nici rapperita Cardi B nu a fost mai perjos, primind sase trofee, fiind urmata de trupa Maroon 5, cu patru trofee. Astfel, piesa ”Girls Like You”, in colaborare cu rapperita Cardi B, a intrat la categoria ”Top Hot 100 Song”, pe cand ”I Like It” – Cardi B, Bad Bunny & J Balvin a fost desemnata ”Trap Rap Song”.

Celebrul grup coreean, BTS, a fost desemnat ”Cel mai bun grup” si trupa cu cea mai mare vizibilitate pe retelele de socializare.

Formatia Panic! at the Disco a fost premiata pentru piesa ”High Hopes”, la categoria ”Top Rock Song” si, de asemenea, pentru albumul ”Pray For The Wicked”.

Trupa Imagine Dragons a fost desemnata ”Top Rock Artist”, iar Elton John a fost premiat pentru cel mai bun turneu rock.

Mariah Carey este cea care a primit prestigiosul ”Icon Award”, acest premiu fiin castigat anterior de Janet Jackson, Cher si Celine Dion.

Vezi mai jos cele mai incendiare momente de la Billboard Music Awards 2019.

Leave a Reply


*