El este Kariola, un mascul dragut si tare iubitor, are 5 anisori si isi cauta o familie frumoasa. A fost printre primii catelusi salvati de catre asociatia Kola Kariola, o organizatie non-profit fondata in scopul salvarii animalelor fara stapan din Romania.

Kariola si fratele lui au fost gasiti intr-un lan de porumb in Fundulea. Nici nu aveau ochisori, abia nascuti. Doar ei mai traiau, fratii lor murisera. Au fost crescuti la biberon de Marius si Elena (fondatorii asociatiei) si au primit numele de Kola si Kariola. Cam de aici vine si numele asociatiei.

Kola si-a gasit o familie, Kariola nu a avut inca acest noroc.

Ca temperament, Kariola este un catel tare bun, prietenos, sociabil, pupacios. Se lipeste de oricine il baga in seama. Se vede si in poze. Este sociabil cu alti catei si cu pisici.

„Adoptia unui catel, inseamna doi catei salvati. Cel care vine acasa cu tine si unul de pe strada, care ajunge in grija asociatiei”

Nume catel: Kariola
Are aproximativ 5 ani, mascul
Talie mare, aproximativ 55 cm
Castrat, microcipat, vaccinat, deparazitat

Cei interesati de Kariola, pot cere mai multe detalii la adresa de e-mail: asociatiakolakariola@gmail.com

Infiintata in aprilie 2014, asociatia si-a inceput activitatea prin construirea adapostului de la Fundulea, unde, de la infiintare si pana in luna iunie 2015, au fost adapostiti aproximativ 400 de caini aflati in grija asociatiei: caini salvati din adaposturile publice, caini salvati de pe strada, caini abandonati pe camp, caini accidentati sau maltratati pe langa care unii oameni nu au putut trece nepasatori.

Leave a Reply


*