Organizatorii festivalului Electric Castle de la Cluj au dezvaluit mult-asteptatul after-movie a celei de-a cincea editii.

Clipul ne arata cat de mult s-a distrat lumea si in acest an la festival. Echipa de filmare care a participat la realizarea acestuia au avut o abordare mult mai personala la aceasta editie, rezultatul fiind un roller-coaster emotional. Clipul spune poveste de veselie pura, pasiune, care intrece limitele si deschide o usa catre o noua lume, exact ceea ce este Electric Castle de fapt.

Ediția cu numărul 5 a stabilit noi recorduri de participare, acest lucru a însemnat și eforturi-record pentru organizarea unui eveniment de asemenea amploare. Recordul de public, anticipat de organizatori, a fost susținut prin eforturi logistice fără precedent. La capitolul transport, 60 de autobuze au făcut 300 de ture Cluj-Napoca – Bonțida în fiecare zi, iar orice tren care trecea prin gara Bonțida a avut și oprire aici, indiferent de rang. Organizatorii și-au numărat și pașii făcuți în festival, recordul final apartinând unui om din echipa ce a reușit să parcurgă în festival distanța Cluj-Oradea!

Suprafata de peste 220 mii metri pătrați a festivalului a impus amenajări impresionante. Pentru condiții cât mai bune indiferent de vreme – și pentru ca distracția să continue „rain or shine” – pe teritoriul festivalului au fost folosite 200 de tone de pietriș, 70 de metri de scoarță de copac și 20 de mii de pavaje tip portafloor. Pentru a asigura comunicarea în timpul festivalului și buna funcționare a echipamentelor, echipa tehnică a întins 25 de kilometri de fibră optică și cablu UTP.

Un semn al ritmului în care a crescut festivalul este mărimea scenelor: la această ediție, scena principală a însemnat o construcție cu deschidere de 80 de metri liniari, cu 600 de metri pătrați de ecrane care au „îmbrățișat” publicul și i-au ajutat pe toți cei din public să ajungă cât mai aproape de artiști, oferind în același timp un generos spațiu de desfășurare vizualurilor special pregătite de artiști pentru publicul „electric”. Trei tiruri au fost necesare pentru a transporta echipamentele de sunet doar pentru aceasta scena, o încărcătura de aproape 500.000 de wați.

Pentru a compensa consumul de energie necesar unei asemenea desfășurări de forțe, Electric Castle și-a propus să ajungă un festival „zero waste”, iar participanții s-au arătat doritori să se implice și au răspuns pozitiv invitației de a proteja mediul și domeniile superbului castel Banffy. Bilanțul este unul care confirmă această evoluție: 85% din deșeuri au fost colectate selectiv mulțumită unei echipe de 100 de oameni care s-a ocupat doar de strângerea și sortarea lor.

Leave a Reply


*

176 comments

 1. Pingback: debt relief

 2. Pingback: loopbaanadvies

 3. Pingback: Manifestation Magic

 4. Pingback: 메이저공원

 5. Pingback: Damien Bromfield I.T. Expert

 6. Pingback: نقل اثاث الشارقة

 7. Pingback: کلینیک دندانپزشکی مدرن

 8. Pingback: win bản quyền

 9. Pingback: ایمپلنت

 10. Pingback: Bear proof trash Tennessee

 11. Pingback: canon eos rebel t7i video creator kit 57

 12. Pingback: sex movie

 13. Pingback: coaching breda

 14. Pingback: 토토검증

 15. Pingback: Power Efficiency Guide

 16. Pingback: 안전공원사이트

 17. Pingback: 123Movies

 18. Pingback: Download Movie

 19. Pingback: bath fizzies

 20. Pingback: http://gotporn.me

 21. Pingback: jelly dildo

 22. Pingback: dildo with balls

 23. Pingback: male sex toys

 24. Pingback: Immigration law Blog

 25. Pingback: 사설토토

 26. Pingback: ایمپلنت