Organizatorii festivalului Electric Castle de la Cluj au dezvaluit mult-asteptatul after-movie a celei de-a cincea editii.

Clipul ne arata cat de mult s-a distrat lumea si in acest an la festival. Echipa de filmare care a participat la realizarea acestuia au avut o abordare mult mai personala la aceasta editie, rezultatul fiind un roller-coaster emotional. Clipul spune poveste de veselie pura, pasiune, care intrece limitele si deschide o usa catre o noua lume, exact ceea ce este Electric Castle de fapt.

Ediția cu numărul 5 a stabilit noi recorduri de participare, acest lucru a însemnat și eforturi-record pentru organizarea unui eveniment de asemenea amploare. Recordul de public, anticipat de organizatori, a fost susținut prin eforturi logistice fără precedent. La capitolul transport, 60 de autobuze au făcut 300 de ture Cluj-Napoca – Bonțida în fiecare zi, iar orice tren care trecea prin gara Bonțida a avut și oprire aici, indiferent de rang. Organizatorii și-au numărat și pașii făcuți în festival, recordul final apartinând unui om din echipa ce a reușit să parcurgă în festival distanța Cluj-Oradea!

Suprafata de peste 220 mii metri pătrați a festivalului a impus amenajări impresionante. Pentru condiții cât mai bune indiferent de vreme – și pentru ca distracția să continue „rain or shine” – pe teritoriul festivalului au fost folosite 200 de tone de pietriș, 70 de metri de scoarță de copac și 20 de mii de pavaje tip portafloor. Pentru a asigura comunicarea în timpul festivalului și buna funcționare a echipamentelor, echipa tehnică a întins 25 de kilometri de fibră optică și cablu UTP.

Un semn al ritmului în care a crescut festivalul este mărimea scenelor: la această ediție, scena principală a însemnat o construcție cu deschidere de 80 de metri liniari, cu 600 de metri pătrați de ecrane care au „îmbrățișat” publicul și i-au ajutat pe toți cei din public să ajungă cât mai aproape de artiști, oferind în același timp un generos spațiu de desfășurare vizualurilor special pregătite de artiști pentru publicul „electric”. Trei tiruri au fost necesare pentru a transporta echipamentele de sunet doar pentru aceasta scena, o încărcătura de aproape 500.000 de wați.

Pentru a compensa consumul de energie necesar unei asemenea desfășurări de forțe, Electric Castle și-a propus să ajungă un festival „zero waste”, iar participanții s-au arătat doritori să se implice și au răspuns pozitiv invitației de a proteja mediul și domeniile superbului castel Banffy. Bilanțul este unul care confirmă această evoluție: 85% din deșeuri au fost colectate selectiv mulțumită unei echipe de 100 de oameni care s-a ocupat doar de strângerea și sortarea lor.

Leave a Reply


*

396 comments

 1. Pingback: online retro clothing boutiques

 2. Pingback: properties

 3. Pingback: mini projector dlp 1080p hd wifi

 4. Pingback: Superior Singing Method

 5. Pingback: hostgator

 6. Pingback: The Lost Ways

 7. Pingback: PDT

 8. Pingback: 안전사이트

 9. Pingback: Domain Registration

 10. Pingback: Cleaning Services Melbourne Price List

 11. Pingback: 야마토카지노

 12. Pingback: situs poker

 13. Pingback: 릴게임 야마토

 14. Pingback: a fantastic read

 15. Pingback: 우리카지노 스팸

 16. Pingback: dig this

 17. Pingback: tenerife estate agent

 18. Pingback: travel

 19. Pingback: 베트멘토토 사이트

 20. Pingback: artificial flowers

 21. Pingback: His Secret Obsession

 22. Pingback: 먹튀검증

 23. Pingback: can ho gia re

 24. Pingback: 토토사이트

 25. Pingback: Visit This Link

 26. Pingback: walmartone login

 27. Pingback: www.signinsupport.net

 28. Pingback: boho jewelry

 29. Pingback: marketing

 30. Pingback: text 2 give

 31. Pingback: Reliable Forex Signals

 32. Pingback: Accurate Trading Signals

 33. Pingback: 먹튀폴리스 검증업체

 34. Pingback: Cheap printers

 35. Pingback: en.gravatar.com

 36. Pingback: disruptive technology

 37. Pingback: EZ Battery Reconditioning

 38. Pingback: ukraynada üniversite okumak

 39. Pingback: pasaport maliyeti

 40. Pingback: 0380 nerenin tel kodu

 41. Pingback: Manji Law

 42. Pingback: hundeseng til stor hund

 43. Pingback: shutterfly.com

 44. Pingback: 먹튀폴리스 먹튀

 45. Pingback: satta matka

 46. Pingback: dog training clicker