In fiecare vara exista cateva melodii mai sonore in comparatie cu celelalte, acestea sunt hit-urile verii. Toti cantaretii tintesc un hit de vara, pentru a asigura un vibe cat mai bun in cele trei luni calduroase ale anului. Daca ai un asemenea hit, cu siguranta o sa fii ascultat in mai toate cluburile, terasele, masinile sau chiar si pe plaje in respectiva vara.

Mai jos am facut o selectie a hit-urilor de vara din acest an:

Luis Fonsi & Daddy Yankee ft. Justin Bieber – Despacito

Cu siguranta ai auzit-o, iar daca nu s-a intamplat asta pana acum inseamna ca locuiesti undeva foarte departe. Melodia s-a clasat pe prima pozitiei in peste 45 de tari din Europa si America de Nord si de Sud. Hit-ul a inregistrat peste 4,6 miliarde de stream-uri pe Spotify, ceea ce inseamna ca e cel mai ascultat cantec de pe platforma respectiva.

Lorde – Green Light

Melodia de comeback a cantaretei din Noua Zeilanda a entuziasmat fanii acesteia, insa parca nu a obtinut un loc meritat in topuri.

Ed Sheeran – Shape Of You

Dupa o lunga pauza, Ed Sheeran a revenit in forta cu albumul sau ‘Divide’ si cu single-ul ‘Shape Of You’. Sase luni mai tarziu, single-ul devenea al treilea cel mai ascultat cantec online.

DJ Khaled – I’m The One

DJ Khaled s-a orientat bine cand a ales cu cine sa lucreze pentru single-ul ‘I’m the One’ – acesta cooptandui pe Justin Bieber, Quavo de la Migos, Chance the Rapper si pe Lil Wayne in proiect.Mura Masa feat. Charli XCX – 1 Night

Producatorul londonez Mura Masa a facut echipa cu Charli XCX si a lansat colaborarea ‘1 Night’. Melodia s-a descurcat bine pe Soundcloud si mai tarziu pe Youtube astfel incat a avut un impact semnificativ pe BBC Radio 1.

Little Mix – Power

Fetele de la Little Mix au reusit sa-l convinga pe maestrul grime Stormzy sa colaboreze cu ele pe ‘Power’. Rapperul a livrat si unul din versurile memorabile ale piesei: “You can be a woman and a boss and wear the trousers at the same time”.

Calvin Harris ft. Frank Ocean & Migos – Slide

Calvin Harris a anuntat in luna mai ca a facut un album intitulat ‘Funk Wav Bounces Vol. 1’. Materialul contine colaborari cu Snoop Dogg, Nicki Minaj, Frank Ocean, Kehlani, Future, Migos si Katy Perry. Primul single extras de pe acesta este un adevarat hit.

Liam Payne ft. Zedd – Get Low

Zedd, aliasul germanului Anton Zaslavski, a fost sigur pe el cand a ales sa lucreze cu Liam Payne, iar ‘Get Low’ confirma aceasta siguranta.
Melodia combina sunete de sintetizator, un reverb inalt si un refren memorabil . Piesa se poate bate la titlul de melodia verii, insa ii cam lipseste din originalitate.

Leave a Reply


*