Halsey a pus piciorul in prag. Se pare ca artista s-a saturat ca lumea sa puna mai mult accent pe despartirea de G-Eazy, decat pe cariera ei muzicala.

Tocmai de aceea, cantareata a declarat ca este mai hotarata ca niciodata ca de acum inainte sa mentina atentia pe muzica pe care o face, si nu pe relatia pe care a avut-o cu G-Eazy, care in ultima perioada a devenit un tabloid.

Cat despre legatura celor doi, se pare ca acestia au luat-o pe cai separate, spunand ca toata experienta pe care a avut-o cu rapperul este ca o lectie din care a avut de invatat.

”Cea mai mare lectie pe care am invatat-o a fost sa fac arta, si nu titluri.”
, spune aceasta. ”Pentru ca in generatia social media, poti sa treci usor de la a fi un muzician, la a deveni o personalitate”, a continuat aceasta.

De asemenea, artista a mai mentionat faptul ca hitul ”Without Me”, a fost inspirat din desparirea de G-Eazy, explicand ca piesa vorbeste despre faptul ca poti sa iubesti atat de mult o persoana, incat poti pierde parti din tine.

Artista a mai marturisit faptul ca ii place sa se puna ”in pielea” altora pentru a simtii ceea ce simt acele persoane.

Un alt detaliu important pe care l-a dezvaluit Halsey este faptul ca aceasta a suferit un avort spontan in timpului turneului din 2015, iar anul trecut a luat decizia de a-si extirpa ovarele, dupa ce a fost diagnosticata cu o problema medicala care ar fi putut sa-i puna viata in pericol.

Well, noi ne bucuram ca, in prezent, este bine. Keep up, girl!

Leave a Reply


*