Johnny Depp apare in noul videoclip al lui Marilyn Manson

Johnny Depp joaca rolul principal in noul videoclip semnat de Marilyn Manson, ‘Say10’.

Melodia este extrasa de pe cel de-al zecelea album al lui Manson, ‘Heaven Upside Down’ si e cel de-al doilea videoclip care promoveaza acest LP dupa ‘We Know Where You Fucking Live’.

Clip ii prezinta pe cei doi acoperiti de vopsea, Depp in alb, iar Manson cu trei dungi negre pictate pe fata. La un moment dat, cei doi canta impreuna versurile piesei la camera.

Vorbind despre noul sau clip, Manson a spus: „Dupa ce baloanele sau stafidit si au fost inghitite de baltile de voma si idealism, nu te uita la mine sa-mi ceri simpatie. Sunt aici sa fiu tot ceea ce sunt acuzat ca nu sunt. Si sa viu invinovatit pentru ce ai facut din mine. Impuscaturile pe care le vei auzi vin din gura deghizata in arma. Nu defini asta ca si arta. Asta e un falus erect intr-o camera plina de vampiri, iar muzica, omule. Muzica este sangele meu pe fata voastra.”

Luna trecuta, Marilyn Manson a fost spitalizat dupa ce un decor de pe scena s-a prabusit peste el. De atunci a anulat noua concerte din turneul ‘Heaven Upside Down’.

Leave a Reply


*