Justin Bieber s-a rugat la Dumnezeu in timpul teletonului organizat pentru victimele Uraganului Harvey

Saptamana aceasta, in Statele Unite a fost organizat un teleton televizat cu scopul strangerii de fonduri pentru victimele Uraganelor Irma si Harvey.

‘Hand in Hand: A Benefit For Hurricane Harvey and Irma Relief’ a adus fata in fata mai multe vedete si personalitati din lumea televiziunii, muzicii si cinematografiei pentru a convinge oamenii sa doneze bani pentru victimele furtunii.

In timpul emisiunii transmise live, Justin Bieber s-a alaturat pastorilor religiosi John Gray, Rabbi Ari Lukas si Jihad Turk si s-a rugat pentru victimele uraganelor din State.

Nu vrem doar sa va uitati la noi. Vrem sa fiti parte din aceasta strangere de fonduri si sa donati cat puteti.” a spus Bieber.

Luna trecuta, Bieber a fost in atentia publicatiilor de can can dupa ce acesta a anuntat ca si-a anulat turneul pentru „a-si dedica viata lui Dumnezeu.”

Intr-o scrisoare dedicata fanilor, Bieber a scris pe Instagram: „Invatand si crescand nu a fost intotdeauna usor, dar stiind ca nu sunt singur m-a dus mai departe. Mi-am lasat nesiguranta sa ma conduca cateodata, mi-am lasat relatiile rupte sa-mi dicteze cum sa ma port fata de unii oameni. Mi-am lasat amaraciunea, gelozia si frica sa-mi conduca viata.

Ceea ce n-am sa fac este sa-mi fie rusine de greselile pe care le-am facut. Vreau sa fiu un om care invata din ele si evolueaza din ele.” a scris Bieber.

Acest mesaj este o oportunitate sa-mi cunoasteti inima, nu astept pe nimeni sa inteleaga, dar vreau ca oamenii sa stie de unde ma trag.” a incheiat el.

Leave a Reply


*