Justin Timberlake i-a indeplinit visul celebrei bunicute ”Nammie”, chiar la concertul sau din Orlando

Bette Maloney aka Nammie a trait experienta vietii ei! Bunicuta in varsta de 88 de ani, este poate cea mai mare fana a artistului Justin Timberlake – serios acum… cine nu e fan Justin? Really?- si a devenit virala pe social media dupa ce a fost filmata in timp ce a primit cadou bilete la concertul lui Timberlake. Stiti care a fost partea cea mai tare? Ca a avut sansa sa-l intalneasca personal pe celebrul artist. Cool, nu?

Ei bine, nepoata lui Maloney, Sarah Watson, a filmat intreg momentul din cea mai tare seara pe care a trait-o vreodata Nammie, la show-ul lui Justin din Olrando, unde bunicuta l-a intalnit pe cantaret chiar inainte de concert.

Nepoata lui Nammie a postat ulterior o poza cu cei doi, cu descrierea: ”Este un act de clasa. Plina de recunostinta pentru toata dragostea oferita dragutei Nammie, in aceasta seara. @justintimberlake a fost de treaba, dragut si adorabil. Cea mai tare noapte si CU SIGURANTA cel mai tare concert pe care l-am vazut vreodata.”.

Si asta nu e tot! In timpul concertului, Justin a facut o pauza si i-a transmis un mesaj bunicutei spunand: ”Are 88 de ani si am intalnit-o mai devreme, in aceasta seara, oriunde te-ai afla in multime… Te iubesc!”.

Tare nu? We love Justin Timberlake too!

Vezi intreg momentul mai jos.

Leave a Reply


*