K-Pop: Membrii GOT7 vrea sa ii privesti in noul lor videoclip ‘Look’

GOT7 s-au reintors in prim-plan cu un nou mini-album. Trupa sud-coreana au lansat ‘Eyes on You’ pe data de 12 martie. La scurt timp dupa lansarea albumului, trupa a dezvaluit si videoclipul primului single extras de pe acest material, ‘Look’.

In imagini ii vedem pe cei sapte membri ai trupei cum isi arata incredibilele miscari de dans. Clipul se sfarseste cu Mark, care se transforma intr-o pasare.

Melodia este una house optimista in care membrii trupei canta despre cum sa nu te lasi afectat de opinia celor din jur si sa fii cinstit in legatura cu sentimentele pe care le porti cuiva.

Just as you feel, just like that/ Will you believe in me? There’s no need to be scared/ I want to find myself in those eyes/ Please look at me, yes, just like that.

‘Look’ este compus de frontman-ul trupei, JB. Intr-un interviu realizat inaintea lansarii albumului, JB a declarat ca “ este despre a nu te lasa afectat de rautatea celor din jur si de a exprima dragostea dupa cum iti doreste inima. Este despre a fi cinstit cu tine.

Leave a Reply


*