Katy Perry se intoarce cu 90 de ani in urma in sedinta foto pentru revista ‘W’

Katy Perry va aparea pe coperta revistei W Magazine, pentru care a oferit si un interviu. Sedinta foto este prima in format multi-media – daca downloadezi aplicatia Beyond the Page, editia devine un mini-film sau ceva de genul acesta.

Cantareata a fost fotografiata de Steven Klein in ipostaze care te duc cu gandul la moda anilor ’80. Ea pozeaza tensionata la volanul unei masini si atarnata de marginea unei cladiri. Cantareata pozeaza si cu cerul unui oras european stilizat, apoi se transforma intr-un robot. Sedinta foto este un tribut adus filmului regizat de Fritz Lang in 1927, ‘Metropolis’.

Din pacate, interviul nu este asa de luminat ca si sedinta foto. Aflam ca Perry s-a sarutat pentru prima oara in clasa a sasea si ca ii place parul tuns scurt. „Totul este mult mai distractiv cand ai parul tuns scurt! Pot sa ma trezesc si sa imi vad de treaba imediat.” spune ea. „Ma simt libera cu aceasta coafura.” Artista a dezvaluit si faptul ca isi compune piesele pe telefon si ca si-ar placea sa joace intr-un film. „Daca ar fi sa joc intr-un film, mi-ar placea sa-l regizez. Mi-ar place sa fac un muzical!” a adaugat ea.

Leave a Reply


*