Hei U, venim la tine cu inca o veste buna! Incepand cu 1 Decembrie, Utv va gazdui o noua emisiune, ”S.O.S. – Best Friend In Need”, care va fi prezentata de Marius Chirca, fondatorul Asociatiei Pentru Protectia Animalelor Kola Kariola.

”S.O.S. – Best Friend In Need” prezinta povestiile animalelor salvate de catre Asociatia Kola Kariola in urma accidentelor, maltratarilor sau abandonului, oferindu-le cele mai bune ingrijiri medicale, o noua familie si o a doua sansa la viata.

Fiecare animal pe care o sa-l vezi in emisiune, vine cu o poveste tragica, dar cu un ”happy ending”, datorita unor oameni care si-au dedicat viata pentru a le proteja.

Marius Chirca a infiintat asociatia impreuna cu sotia sa, Elena, fiind un vis devenit realitate. Acestia au construit un adapost in Fundulea, unde in decurs de un an , au fost adapostiti aproximativ 400 de caini. De cand a inceput misiunea de salvare, a reusit sa transmita si altor persoane compasiune, empatie chiar si simt civic, in ceea ce priveste necuvantatoarele, insa in continuare exista si acei oameni indiferenti care nu reactioneaza cand vad un animal in suferinta.

Hai cu noi in misiunea de salvare, la S.O.S. – Best Friend In Need, in fiecare luni de la ora 19:30 si in reluare vineri, de la ora 17:00.

It’s all about U and them!

Leave a Reply


*