Primele tatuaje ale artistilor

Tatuajele au devenit din ce in ce mai intalnite in ziua de azi, in special atunci cand vine vorba de un artist atat de la noi cat si de peste hotare. Unii aleg sa-si faca mici simboluri, pe cand alti artisti aleg sa-si tatueze tot corpul. Dar oare la ce varsta s-au gandit sa dea startul si care a fost primul lor tatuaj? Curiosi?

Ei bine, cel mai indraznet rapper a fost, se pare, Fetty Wap care si-a facut primul tatuaj la varsta de 11 ani. Acesta si-a tatuat pe mana o stea impreuna cu initialele T si F.

Tyga si-a facut primul tatuaj la varsta de 14 ani. Acesta si-a tatuat pe umar un verset din Biblie. Atunci si-a descoperit pasiunea pentru tatuaje, iar intr-o vara si-a acoperit aproape tot abdomenul.

Justin Bieber si-a facut primul tatuaj la varsta de 17 ani. Cantaretul si-a tatuat pe abomen un vultur.

Post Malone si-a tatuat pe mana logo-ul playboy. Justin Bieber a fost cel care l-a inspirat sa ia aceasta decizie dupa ce l-a vazut pe acesta acoperit de tatuaje.

Cel mai cuminte de pana acum este Macklemore care nu voia initial sa-si faca tatuaje, insa dupa primul nu s-a mai putut opri. Artistul si-a tatuat la varsta de 32 de ani un trifoi, pe deget.

Leave a Reply


*