R.O si Konoba, se intorc in Bucuresti cu primul lor album. Despre ce e vorba mai exact? Well „PROJECT 10” este provocarea pe care R.O si Konoba au acceptat-o pentru prima lor colaborare. Proiectul a avut ca scop realizarea unui album care sa contina 10 piese, realizate integral in 10 tari diferite in care au calatorit de-a lungul a 10 luni.

Astfel, Baietii si-au gasit inspiratia in locurile pe care le-au vizitat, au compus si au realizat piese si videoclipuri sugestive pentru fiecare tara in parte.

Piesa „I Could Be” a fost creata in Japonia, ca parte a proiectului „Project 10”. Este o creatie de 7 minute, care si-a gasit inspiratia in sound-ul japonez si a fost modelata pe beat-uri de trap si bass.

Cea de-a doua parte a piesei aduce suspans, cu sunete care cresc progresiv, pana in punctul in care drop-ul loveste, urmand sa transmita multa energie pana la final.

Mix-ul radical de stiluri total diferite este chiar trademark-ul R.O x KONOBA. Cu fiecare noua melodie pe care o creaza, cei doi artisti gasesc o adevarata provocare in a incorpora influente cat mai aparte, motiv pentru care muzica lor este atat de diversa si unica.

Ca oricare alta piesa de pe album, „I Could Be” a beneficiat de videoclip, realizat in urma calatoriei baietilor in Japonia.

Asadar, ne vedem pe 24 Mai, la Gradina Floreasca, unde R.O x Konoba vor canta piesele de pe albumul „Project 10”.

Leave a Reply


*