“It Hurts Like Hell”, cel mai recent single al celor de la Radio Killer se bucură acum de o reprezentare vizuală de excepție.

Cadrele rupte parcă din povești au fost filmate la Palatul Cantacuzino din Floreștii de Prahova, cunoscut și sub numele de Micul Trianon. Un personaj aparte care s-a alăturat lui Lee Heart și Paul Damixie a fost Iggy, o iguană simpatică foc, care s-a simțit foarte bine pe platourile de filmare. Le mulțumim, pe această cale, celor de la Animax care ne-au pus la dispoziție serviciile lui Iggy.

“< > este o poveste despre suferință, acceptare și evoluție. Asta am încercat să transmitem și în videoclipul piesei, echilibrul între fericire și tristețe, între Rai și Iad, între iubire și ură și drumul pe care toți îl parcurgem până ajungem la împlinire. Este primul videoclip la care colaborăm cu Khaled și suntem foarte încantați de ceea a ieșit.”, au declarat cei de la Radio Killer.

Noul single Radio Killer – “It Hurts Like Hell” – va fi inclus, alături de alte hituri ale proiectului, pe albumul pe care urmează să îl lanseze foarte curând.

By Mihaela

Leave a Reply


*

353 comments

  1. Pingback: buy instagram followers cheapest

  2. Pingback: junkyard prices for car parts

  3. Pingback: Free Classified Ads