Raportul autopsiei lui Chester Bennington a fost dezvaluit

Autopsia facuta solistului Linkin Park a dezvaluit ca Chester avea urme de alcool in sange atunci cand a murit. Raportul mai arata ca artistul nu se afla sub influenta drogurilor la timpul mortii sale.

Cantaretul a murit spanzurat in luna iulie a acestui an. Un nou raport contine o sectiune scrisa de politistul care a descoperit cadavrul. Un dulap din camera sa continea o reteta pentru Ambien si o pastila rupta in jumatate. Ofiterul de politie a scris ca in camera era si un pahar de bere Corona pe jumatate plin si o sticla goala de Stella Artois. Tot acolo s-a gasit si un jurnal cu o biografie scrisa de mana dar nedatata. Nu a fost gasit niciun bilet de adio.

Medicul legist a notat in raport ca „rezultatele autopsiei sunt caracteristice sinuciderii prin spanzurare. Exista o istorie a ideilor sale suicidale.

Publicatia TMZ spune ca sotia artistului, Talinda, a informat autoritatile de tentativele precedente de suicid pe care Chester le-a avut, inclusiv in 2006 cand a parasit casa cu un pistol dupa ce a baut foarte mult. Unghii au fost gasite sub iPhone-ul sau, iar Talinda a declarat ca era un obicei de-al sau atunci cand era anxios.

Cu o luna inainte de moartea sa, Chester i-a spus chitaristului Ryan Shuck ca nu a mai pus mana pe bautura de peste sase luni de zile. Cand Shuck i-a spus ca si el se lupta cu bautura, Bennington i-a trimis mesaje de sustinere. „Descria lupta cu dependenta de alcool, ora cu ora. Cand ma uit la texte acum, ma ingrozesc. Imi povestea in detaliu ce facea in prima ora atunci cand ii venea pofta sa bea:

Leave a Reply


*