Selah Sue concerteaza in Bucuresti pe 13 mai – TOP 5 Songs!

Selah Sue va concerta din nou in Romania pe data de 13 mai! Cantareata belgiana a mai cantat in Romania in cadrul editiei din 2012 a festivalului Bestfest, iar acum va urca pe scena Arenelor Romane din Bucuresti.

Artista este in plin turneu de promovare a celui mai nou album al sau, ‘Reason’, un disc îndopat cu energie, lumină și emoție. LP-ul este cel de-al doilea material de studio lansat de cantareata, iar pana acum a atins prima pozitie in topurile din Belgia si Olanda, in timp ce in Franta a ocupat a treia pozitie.

Alternand eteric electro-soul-ul, trip-hop-ul si beaturi house, Selah Sue isi regasește adevărata identitate muzicală odată cu „Reason”. „Este o ecuație cu multe variabile” spune ea. Este, de asemenea, un echilibru perfect pe care l-a cautat in cat mai multe studiouri de înregistrare, în special în Belgia, dar si in Londra, Jamaica si Los Angeles, cu doi producatori experimentati, Dane Robin Hannibal (Little Dragon, Kendrick Lamar) si suedezul Ludwig Goransson, cunoscut pentru colaborarea sa cu pop-trio-ul HAIM si rapperul american Childish Gambino.

Biletele le puteti achiziționa la pretul de 120 lei sau 150 lei in Golden Ring. La intrare, biletele vor costa 140 lei sau 170 de lei in Golden Ring. Se pot cumpara online pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Cărturești). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona, nr. 15.

Mai jos puteti asculta cele mai cunoscute cinci melodii semnate de emotionanta cantareata.

5. Fade Away – 954.521 vizualizari

4. Alone – 1.297.414 vizualizari

3. Crazy Vibes – 4.106.366 vizualizari

2. This World – 8.716928 vizualizari

1. Raggamuffin – 17.524.533 vizualizari