Shift a lansat alaturi de Killa Fonic single-ul ”Mama”

Shift a lansat alaturi de Killa Fonic piesa ”Mama” care face parte de pe viitorul album al artistului ”Minciuna”.
Dupa ce a lansat primul single ce poarta numele albumului, artistul revine cu ”Mama”in colabore cu Killa Fonic. Muzica si textul au fost facute de Shift si Andrei Iorga, iar de productia piese s-a ocupat Midiots Production.

”Mama” este al doilea single de pe ”Minciuna”. As putea spune ca in acest moment e cea mai sensibila piesa pentru mine. Mi-am dorit de foarte mult timp sa fac single-ul asta si abia acum a iesit la lumina. Il dedic mamei mele!, a declarat Shift.

”Ma simt onorat si in acelasi timp satisfacut ca un copil de ziua lui sa fac parte din ceva atat de special si profund ca albumul ”Minciuna” al fratelui meu, Shift si mai ales onorat sa iau parte la acest ”toast al mamelor”. E singura data cand am acceptat sa interpretez un refren compus de altcineva si ii multumesc din suflet lui Shift pentru ca m-a ales ”sa-mi bag dread-urile in refren” si sa-l cant cu mare hype, emotie si mandrie. E pentru mama lui, e pentru mama mea, e pentru fiecare mama ce a daruit viata, educatie si protectie!, a adaugat Killa.

Dupa numeorase colaborari de succes precum ”Sus pe toc” feat. Marius Moga, care a ajuns direct in playlist-urile de radio, TV si club sau ”Avioane de hartie” in colaborare cu Andra si lista continua, Shift lanseaza albumul ”Adevarul”, la care a lucrat timp de doi ani si a produs in total 60 de piese, din care a ales doar 16 pentru a le include pe materialul care prezinta un mix intre underground si pop.

Killa Fonic este unul dintre membrii Satra B.E.N.Z. Primul mixtape al lui Killa Fonic este Ramses 1989, aparut in luna mai a anului 2016, urmand ca apoi sa lanseze piese precum ”Cum vrea ea”, ”Exodus/Doar tu”, ”9 Ciori” si a colaborat cu nume ca Irina Rimes, NOSFE, Keed si Connect-R.

Leave a Reply


*