Solistul Metallica, James Hetfield, va juca in filmul biografic al criminalului in serie Ted Bundy

James Hetfield, solistul si chitaristul trupei Metallica, va debuta pe marele ecrand intr-un film care are in prim plan viata criminalului in serie Ted Bundy.

Hetfield va juca rolul unui politist de autostrada pe nume Bob Hayward in filmul ‘Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile’.

Hayward a fost primul politist care l-a arestat pe criminalul in serie – care va fi interpretat in film de actorul Zac Efron – in 1975, dupa ce l-a tras pe dreapta pe autostrada.

Filmul va fi regizat de Joe Berlinger, care a co-produs si regizat documentarul ‘Metallica: Some Kind of Monster’.

Pentru ca am petrecut sute de ore in culise cu James si restul colegilor sai din Metallica, i-am observat indeaproape carisma si puternica sa prezenta. Parea natural ca poate aduce acea putere si acel magnetism intr-un rol dramatic, asa ca atunci cand a fost de acord cu propunerea mea pentru film, am fost foarte entuziasmat.” a declarat Berlinger.

Hetfield se alatura unei echipe care ii include pe Zac Efron, Lily Collins, John Malkovich, Jim Parsons, Haley Joel Osment, Kaya Scodelario, Angela Sarafyan, Jeffrey Donovan Terry Kinney si Dylan Baker.

Leave a Reply


*