Taylor Swift a intrat in bucluc! Este acuzata de plagiat, din nou

Nici nu a lansat bine noul ei videoclip pentru piesa ”Delicate”, ca Taylor Swift a si dat de bucluc. Se pare ca celebra cantareata este acuzata ca a copiat ideea regizorului Spike Jonze pentru reclama unui parfum.

Videoclipul cantaretei a fost lansat ieri, pe cand materialul video pentru reclama Kenzo World fragrance a fost incarcat,in mediul online, in anul 2016.

La scurt timp dupa lansarea videoclipului, retelele de socializare s-au umplut de postari si comentarii despre asemanarea celor doua clipuri.

Cei care au urmarit atent ambele materiale video au vazut, in cele din urma, mai multe imagini asemanatoare cand atat Taylor Swift cat si Qualley au aparut, in cadrul initial, intr-o multime de oameni, ambele imbracate intr-o rochie eleganta, dupa care au urmat mai multe imagini similare cu cele doua facand fete funny, urmate de o ”explozie” in dans pe tot parcursul ambelor videoclipuri. Un alt detaliu asemanator reiese din miscarile de dans ale celor doua, inclusiv aparitia barbatului imbracat la costum.

Taylor Swift a mai fost, in trecut, acuzata ca ar fi furat cateva versuri dintr-o alta melodie pentru piesa ”Shake It Off” si, de asemenea, ca a plagiat videoclipul pentru ‘Come Back Home’ de la 2NE1.

Voi ce parere aveti?

Leave a Reply


*