Dacă anul trecut expedițiile sonice organizate meticulos de TKS (agenție de turism muzical) ne-au purtat până în Nord, în mijlocul unei altfel de nopți, cronologia acestui an ne asigură pachetul ideal – o călătorie, un colind și o mare doză de acasă.

The Kryptonite Sparks ne propulsează în mijlocul unui intens proces de introspecție și oferă piesa & videoclipul „Până Acasă La Ai Mei” acelora care știu a defini bravura, rezistenți la temperaturi ce depășesc cu mult pragul maxim de căldură sufletescă. „Colindul” lansat sub forma unei porții abia suportabile de dor de casă a fost scris și produs de către Rareș Ioan & Călin Răzvan Diaconu (DreamTeam-ul de eroi fără acoperire), mixat la studiourile Vița de Vie (de Sorin Tănase și Adrian Despot) și masterizat în State, de Cristian Vargas. Grafica și videoclipul piesei „Până Acasă La Ai Mei” s-au născut și ele din marele talent deținut și exploatat fără milă de TKS.

Prima piesă The Kryptonite Sparks cu engineering făcut inhouse! A fost înregistrată de-a lungul unei luni întregi de muncă (23OCT – 23NOV), 10 ore pe zi (mai puțin duminicile și zilele de chef) într-un apartament cu 3 camere de pe lângă capitală. N-am avut multe probleme cu vecinii.” – TKS

Trupa The Kryptonite Sparks și colindul ei de acest an își propun și reușesc simularea unei îmbrățișări calde – una dintre cele mai părintești posibile – și a unei conversații ce nu are nevoie de prea multe cuvinte, o conversație de ale cărei subiecte s-a ocupat genetica acum ceva timp, o conversație susținută prin cultura liniștii, prin dragoste necondiționată și prin emoția ochilor părinților tăi ațintiți spre tine.

Piesa marchează o schimbare de paradigmă în gândirea TKS, care își ridică ușor-ușor statutul de trupă și se autoproclamă cooperativă creativă The Kryptonite Sparks. (any resemblance with the past is purely coincidental). Pentru că despre asta e INDIE! Nu există limite între fișa de responsabilități a unuia sau a celuilalt. Fiecare face ce știe, și o face cât mai bine. Câți oameni au pus de fapt cotul la TKS, numai ei știu! Și le mulțumim rând pe rând tuturor. În egală măsură celor care au ajutat dar și celor care nu au ajutat.” – TKS

Leave a Reply


*

34 comments

 1. Pingback: ایمپلنت

 2. Pingback: Auto Chat Profits Review

 3. Pingback: Make Money using these bots

 4. Pingback: Make $2000 Monthly on Autopilot

 5. Pingback: Make Money On Autopilot

 6. Pingback: Unique Weight Loss Method

 7. Pingback: Get Super Slim in 7days

 8. Pingback: کادو تولد

 9. Pingback: about.me

 10. Pingback: 6 aylýk pasaport ücreti

 11. Pingback: türk eðitim net

 12. Pingback: pen.io

 13. Pingback: archive.org

 14. Pingback: Stonestreet Leather

 15. Pingback: Outdoor

 16. Pingback: My Scoop

 17. Pingback: Amircani Law

 18. Pingback: Conoscienti & Ledbetter

 19. Pingback: brijj.com

 20. Pingback: Conoscienti & Ledbetter

 21. Pingback: How to earn gold in Ikov

 22. Pingback: disqus.com

 23. Pingback: Law Offices of Andrew Nickel

 24. Pingback: Davis Adams

 25. Pingback: rodent infestation meaning

 26. Pingback: courier-to-Bhutan-from-Mumbai

 27. Pingback: goodreads.com

 28. Pingback: Kirazlı halı yıkama

 29. Pingback: diigo.com

 30. Pingback: 해외토토사이트

 31. Pingback: 토토사이트

 32. Pingback: Stacey Wood

 33. Pingback: agustin fernandez

 34. Pingback: content for website design