Thom Yorke ramane blocat in lift in noul videoclip de la Radiohead, ‘Lift’ (video)

Radiohead a dezvaluit saptamana aceasta un videoclip facut in sustinerea melodiei ‘Lift’. Melodia este una dintre cele trei piese nelansate care au aparut pe verisiunea aniversara a albumului ‘OK Computer’. Reeditarea ‘OKNOTOK’ a fost lansata in luna iunie si contine piese rare ca ‘I Promise’ si ‘Man of War’.

Noul videoclip ni-l arata pe Thom Yorke blocat intr-un lift inconjurat fiind de o serie de straini ciudati si minunati.

Lift este o melodie amuzanta. Am cantat melodia impreuna cu Alanis Morrissette si a fost destul de interesant pentru ca publicul s-a ridicat si a inceput sa danseze, are acel ceva. Daca aceasta melodie ar fi fost inclusa pe versiunea originala a albumului, ne-ar fi dus cu totul si cu totul in alt loc si probabil am fi vandut mai multe exemplare din el. Daca am fi facut treaba cum trebuie si toata lumea ne spune asta.” a spus chitaristul Ed O’Brien intr-un interviu acordat BBC 6 Music.

Cred ca l-am omorat din subconstient, pentru ca daca ‘OK Computer’ ar fi fost ca ‘Jagged Little Pill’, ca Alanis Morrissette, ne-ar fi omorat. Insa ‘Lift’ avea potential, daca l-am fi facut cum trebuie, avea o magie care il inconjura. Insa nu am facut o versiune buna, pentru ca atunci cand ne-am dus sa-l inregistram eram cu pistolul la tampla, era prea multa presiune asupra noastra.” a continuat O’Brien

Leave a Reply


*