Top 10 – Cele mai bune melodii Paramore

Dupa 12 ani de existenta, despartiri, impacari, schimbari de stil (emo, rock, pop), trupa Paramore a dovedit ca nu pleaca nicaieri dupa lansarea de anul acesta a celui de-al cincilea album, ‘After Laughter’. In tumultoasa lor existenta, formatia a produs melodii si materiale de calitate, iar mai jos poti asculta cele mai bune melodii semnate de Paramore, de la inceputuri si pana acum.

10. Told You So

„For all I know, the best is over and the worst is yet to come.” Cu acest vers incepe cel de-al doilea single extras de pe albumul ‘After Laughter’, care a adus trupa pe teritoriul muzicii pop upbeat. Piesa ne arata cum se distreaza Paramore in ciuda bagajului emotional al trupei – si este irezistibila.

09. The Only Exception

Seamana un pic cu ‘Falling Away With You’ de la Muse si e o piesa care te lasa sa-ti tragi sufletul, inclusa pe un album destul de galagios. Extrasa de pe ‘Brand New Eyes’, ‘The Only Exception’ incepe cu o chitara acustica si evolueaza usor intr-un cantec de dragoste. „Mi-a placut faptul ca am reusit sa exprim faptul ca mi-a fost intotdeauna frica de dragoste.” a spus Williams in 2010. „Nu e ca si cum sunt cinica! Iubirea este un lucru bun.” a continuat ea.08. Still Into You

Extras de pe albumul lor auto-intitulat din 2013, single-ul acesta incepe furios si se transforma pe parcurs intr-o melodie care ne spune cum e sa ai fluturi in stomac.

07. That’s What You Get

Versurile acestei melodii au fost compuse de un castigator al unui concurs propus de Paramore. Numele sau este Michael Benedict, iar versurile sale au fost incluse pe albumul ‘Riot’, lansat in 2007.

06. Ignorance

Acest single furios a fost extras de pe albumul ‘Brand New Eyes’, lansat in 2009. Melodia este notabila pentru velocitatea versurilor si partile sale usor memorabile. Verusile sunt bune, refrenul este de asemenea de admirat, iar multumita vocii lui Hayley Williams, melodia iti face pielea de gaina.

05. Crushcrushcrush

Este cel de-al treilea single extras de pe cel de-al doilea album al trupei, ‘Riot!’. Anul trecut, melodia a primit discul de platina in Statele Unite pentru vanzarea a peste 1.000.000 de exemplare.

04. Brick by Boring Brick

Impreuna cu ‘The Only Exception’, ‘Brick by Boring Brick’ este unul din cel mai de succes single-uri de pe albumul ‘Brand New Eyes’. Cel mai placut si apreciat moment al melodiei este atunci cand Williams atinge punctul culminant cu „BA-DA-BA BA-DA BA-DA-BA”!

03. Hard Times

Cand prima melodie de pe cel de-al cincilea album a fost lansata in luna aprilie a acestui an, a fost destul de greu sa credem ca e Paramore. Trioul il includea si pe Zac Farro, care nu mai cantase cu Paramore de cativa ani. Trupa a facut si o schimbare de sound inlocuind riff-urile de chitara cu marimbe, bonouri si atingeri usoare si colorate de percutie.

02. Ain’t It Fun

Cel mai de succes single al trupei contine unul din cele mai funky riff-uri de chitara – inspirat de la una dintre trupele cu care Paramore obisnuia sa cante in turneu, ‘Dutch Uncles’. Melodia a fost vanduta in peste 2 milioane de exemplare, iar pentru acest lucru trupa a primit doua discuri de platina. Piesa a castigat Premiul Grammy in categoria ‘Best Rock Song’, reprezenand de altfel si primul Grammy castigat vreodata de Paramore.

01. Misery Business

Este o melodie destul de veche insa si foarte buna. Piesa spune povestea unei fete care rapeste un barbat doar pentru propriul amuzament. “It was never my intention to brag / To steal it all away from you now / But God, does it feel so good / Cause I got him where I want him now.” canta Hayley. „Nu mai sunt persoana care a scris aceasta piesa.” a explicat Williams facand referire la continutul versurilor, insa aceasta ramane una dintre piesele cunoscute ale trupei.

Leave a Reply


*