Top 11 – Cele mai tari episoade Carpool Karaoke cu James Corden

In ‘Carpool Karaoke’, James Corden, gazda emisiunii americane The Late Late Show with James Corden, invita o celebritate (de obicei un cantaret/ o cantareata) la o plimbare cu masina prin traficul aglomerat din Los Angeles. Corden da drumul la radio si surpriza! Se aude una din piesele invitatilor. Vedete ca Stevie Wonder, Lady Gaga si Madonna canta versurile respectivei piese si vorbesc despre viata, iubire si scandaluri pe Twitter.

Episoadele Carpool Karaoke au facut inconjurul lumii, iar noi am ales sa va aratam cele mai bune 11 editii ale acestui moment din emsisiunea The Late Late Show with James Corden.

11. Justin Bieber

Probabil cea mai mare surpriza a acestui episod este cat de linistit este cantaretul canadian. In timp ce a cantat piesa ‘Baby’ a fost mai dezghetat, insa in rest tolereaza amiabil glumele facute de Corden.

10. Selena Gomez

Cea mai urmarita persoana de pe Instagram se dovedeste a fi foarte amuzanta, iar in timpul acestui episod, cei doi au facut un ocol pentru o oprire la un drive-thru si o experienta cu roller-coaster-ul.

09. Madonna

Madonna a filmat acest episod in New York, ceea ce rar se intampla pentru Corden! Cantareata pozeaza, face twerking impreuna cu James si canta ‘Vogue’. La un moment dat, artista il critica intr-un mod amuzant pe Corden pentru outfit-ul ales.

08. Sia

Pe langa faptul ca isi arata puternica voce, cantareata australiana interpreteaza si piesa ‘Diamonds’ – pe care a compus-o pentru Rihanna. Sia vorbeste despre extraterestri, decizia de a-si acoperi fata cu palarii si peruci si faptul ca poate tine 12 oua in maini fara sa le scape.

07. George Michael

Acest episod este cel care a inspirat franciza ‘Carpool Karaoke’: in 2011, Corden a conceput o idee de sketch care implica sa se duca la munca cu masina, iar in timpul acesta George Michael canta impreuna cu el.

In 2016, Corden a redifuzat acest segment in emisiune pentru a-l onora pe regretatul cantaret.

06. Bruno Mars

Intre melodii ca ’24k Magic’ si miscarile de dans, Mars a vorbit despre tricouri de matase, palarii extravagante si il imita pe Elvis Presley intr-un mod spectaculos.

05. Lady Gaga

Cand s-a filmat acest episod, Lady Gaga de-abia isi primise permisul de conducere, iar artista tine sa dea si cateva lectii de condus. La un moment dat, Corden se imbraca in cele mai faimoase outfit-uri ale cantaretei, inclusiv rochia din carne.

04. Adele

Pe langa faptul ca are o voce superba, Adele este si o invitata fermecatoare cu o carisma de invidiat. Cei doi incep sa cante piese de la Spice Girls, iar britanica dezvaluie faptul ca a cantat la tobe pe ‘Hello’.

03. Elton John

Cei doi se plimba cu masina intr-o zi ploaiasa prin Los Angeles si se costumeaza flamboaiant in timp ce canta melodii ca ‘Your Song’ si ‘The Circle of Life’. Interiorul masinii se transforma intr-o petrecere in toata regula, iar Elton tine sa laude artisti ca Sarah Basko si Grimes.

02. Michelle Obama si Missy Elliott

Acest episod a fost filmat in perioada in care Barack Obama nu mai avea mult de stat la Casa Alba si o include pe Prima Doamna si Missy Elliott. Michelle il uimeste pe Corden cu alegerile muzicale, care includ ‘Signed, Sealed, Delivered’ de la Stevie Wonder si ‘Single Ladies’ de la Beyonce. In timp ce Missy Elliott canta ‘This is for my Girls’ si ‘Get Your Freak On’.

01. Stevie Wonder

In timpul plimbarii obisnuite prin Los Angeles, Stevie Wonder canta melodii clasice ca ‘Superstitious’, isi bate joc de accentul englezesc al lui Corden si il invita sa cante impreuna cu el in noul sau grup ‘Wondercats’. De asemenea, il implora pe James sa nu se mai atinga de vreo muzicuta vreodata.

Leave a Reply


*