Will Smith si James Corden au facut show in primul episod din noul sezon Carpool Karaoke: The Series

Dupa ce v-am prezentat saptamana aceasta Top 11 Clipuri Carpool Karaoke, astazi o sa revenim asupra acestui subiect. James Corden a facut public primul episod din noua sa serie facuta impreuna cu Apple Music, Carpool Karaoke: The Series.

Prima editie l-a avut invitat pe Will Smith, care pare a fi visul oricarui producator de emisiuni Karaoke. Cei doi au cantat plini de entuziasm melodii ca ‘Getting’ Jiggy Wit It’ si ‘Boom! Shake the Room’.

Noua serie este un pic schimbata! Se pare ca sefii de la Apple i-au oferit moderatorului un buget impresionant, iar acest lucru este evident inca din primul episod.

Smith a vorbit si despre trecutul sau muzical si a dezvaluit ca a scris prima rima la varsta de 12 ani, iar prima sa lansare, la varsta de 16 ani, cu ‘Girls Ain’t Nothing But Trouble’. „Am avut o melodie la radio in ultima mea luna petrecuta la liceu.” isi aminteste el.

Will a dezvaluit si faptul ca a fost rugat sa-l interpreteze pe presedintele Barack Obama, iar fostul sef de stat la Statelor Unite si-a dat acordul pentru acest lucru. Dupa aceasta dezvaluire, Corden incepe sa cante piesa ‘Wild Wild West’ impreuna cu carismaticul invitat.

Saptamana viitorare, Corden ii va avea invitati pe Alicia Keys, John Legend si Metallica.

Leave a Reply


*