Fetelor, cum v-ati simti daca ati primi un mesaj de la Drake? Da, da, vorbim despre the one and only Drake.

Well, Bianca Andreescu a devenit starul tenisului mondial, dupa ce a atins cea mai buna performanta a carierei la doar 19 ani, reusind sa castige US Open, dupa finala istorica pe care a avut-o cu Serena Williams, iar noi nu putem decat sa ne mandrim!

Mai mult decat atat, Bianca a facut un tur de onoare al televiziunilor din SUA, fiind chiar invitata celebrului Jimmy Fallon, la ”The Tonight Show”. Wooooow! This is crazy! <3

Si acum urmeaza partea aia la care nu s-ar fi asteptat nimeni. Sportiva a dezvaluit in cadrul emisiunii ca a asteptat un mesaj si de la rapperul Drake, insa pana in acel moment nu a primit nimic.

Dar ce sa vezi? La doar o zi dupa afirmatiile facute, Drake a reactionat imediat, dandu-i un mesaj cu care s-ar mandrii oricine.

”Aici sunt. Felicitari, suntem cu totii atat de mandri de tine! Am dat like tuturor postarilor cu tine, credeam ca ai vazut asta”, a declarat Bianca Andreescu in cadrul unei conferinte de presa, spunand, cu zambetul pe buze, ca ”Nici macar nu am stiut ce sa-i raspund”. Huh, cat de tare!

Bianca are radacini romanesti, insa a ales sa reprezinte Canada in competitiile oficiale. Ceea ce stim e ca bunicii ei din Romania o asteapta cu bratele deschise cu delicii traditionale. Yummy, Yumm.

”Se va repezi in Romania. O vom astepta cu sarmale, sarmalele sunt la ordinea zilei”, a declarat bunicul Alexandrei, pentru un post de televiziune.

De asemenea, Bianca a tinut sa le transmita romanilor un mesaj in semn de multumire pentru sustinere prin intermediul Romanian TV of New York. ”Multumesc tuturor oamenilor din Romania. Multumesc ca m-ati sustinut. Nu doar aici la US Open, ci mereu! Multumesc mult!”

Well done, Bianca! U rock! <3

Leave a Reply


*