Muzica

ABBA s-a reunit după 40 de ani! Trupa pregateste muzica noua!

Articol scris de UTV Data publicării:

Big news! Legendarul grup muzical al anilor '70, ABBA, s-a reunit dupa 40 de ani si pregateste muzica noua! How cool is thaaat?!

Se pare ca celebra trupa formata din Benny Andersson, Agnetha Faltskog, Anni-Frid Lyngstad si Bjorn Ulvaeus,  care a scris istorie in muzica pop si a dominat ani la rand topurile muzicale, va lansa in acest an cinci piese noi. Mai mult, Björn Ulvaeusunul dintre cei patru membri ai formatiei, acum in varsta de 76 de ani, a confirmat ca deja s-au reunit in studio si lucreaza de zor, iar faptul ca petrec timp impreuna lucrand la muzica noua dupa atatia ani este coplesitor. Credem si noi! 

 „Benny  si cu mine am scris niste cantece noi si in aceasta toamna vom avea muzica noua de la ABBA. Dar nu am voie sa spun nimic mai mult despre asta, imi pare rau. V-as fi spus totul, dar nu pot. Tot ce pot sa va spun este ca a fost fantastic in studio, pentru ca a fost ca si cum ar fi fost ieri. A fost asa ciudat sa intram in acel studio si sa ne uitam toti patru unul la celalalt intrebandu-ne „Ce-i asta?”. Totul a navalit inapoi”, a declarat Björn Ulvaeus intr-un interviu pentru The New York Times. 

Cu toate ca pana acum au existat mai multe reuniuni, este pentru prima oara cand membrii grupului sunt hotarati sa lanseze muzica noua si de aceasta data se pare ca avem si confirmarea trupei! Cat de tareee! <3

 Abia asteptam sa vedem ce ne pregateste  ABBA! 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: andreea din , unews , abba

Partenerii Nostri