jlo
Muzica

Au aparut primele imagini cu cele 3 rochii purtate de JLO la nunta

Articol scris de UTV Data publicării:

Nu mai este un secret pentru nimeni ca Jennifer Lopez si Ben Affleck si-au unit destinele in Georgia. Evenimentul a fost extrem de bine organizat si, asa cum era de asteptat, diva i-a lasat pe toti cu gura cascata. Ralph Lauren a fost cel care s-a ocupat de cele trei rochii de mireasa si, avand in vedere rezultatul, clar s-a autodepasit.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Rochia turtle neck a fost prima, si este cea pe care, JLo a purtat-o cand a mers in fata altarului.
Pentru aceasta rochie s-au folosit peste 1000 de suprapuneri si 500 de metri de material. Touch-ul final a fost voalul care a adaugat un plus de drama intregii tinute. Jennifer accesorizand rochia cu bijuterii in valoare de 100.000 de dolari de la Mikimoto.


sursa: instagram 


Artista s-a schimbat pentru receptie intr-o rochie superba tip candelabru. Pentru aceasta, 30 de creatori au muncit peste 700 de ore pentru a aplica toate detaliile, de la perle, pana la broderii.

sursa: instagram 

La petrecere a purtat rochia de mireasa tip sirena, toata din matase naturala. Aceasta a fost accesorizata cu un voal din organza, dar a avut si touch-uri de cristale Swarovski. Asa cum probabil era de asteptat, de coafura impecabila a lui Jennifer Lopez s-a ocupat nimeni altul decat Chris Appleton. Nici mirele, Ben Affleck nu s-a lasat mai prejos. Actorul a spus „da” intr-un tuxedo creat tot de Ralph Lauren.

Tie care tinuta ti-a placut cel mai mult?

Partenerii Nostri