Muzica

Doja Cat si noul look

Articol scris de UTV Data publicării:

Uite cum din senin Doja Cat a aparut fara par pe cap intr-un live pe intagram. Okokok! Stai ca asta nu e tot! Doja a inceput sa isi rada sprancenele in fata a 20.000 de oameni (wuuuut?), motiv pentru care fanii au fost foarte ingrijorati de starea mentala a artistei, urmand un val de critici, dar si de mesaje de incurajare.

Well, nici n-au trecut 3 zile de la incident, iar Doja a simtit nevoia sa le explice fanilor de ce a ales sa ia aceasta decizie, spunand: “Mereu am simtit ca nu trebuie sa am par, nu imi place, niciodata nu mi-a placut si nu imi vine sa cred ca mi-a luat atat de mult timp pana sa iau aceast decizie”. Ughh… ok?

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Apropo, stiai ca Doja Cat este in atentia publicului in ultimele luni? Pe langa acest incident, artista a mai provocat recent isterie in randul fanilor. Thiiis girl, right? :))). Daca ne amintim bine, luna trecuta a pierdut peste 200.000 de urmaritori pe Instagram dupa ce fost intr-un mic conflict cu actorul serialului ‘’Stranger Things’’, Noah Schnapp.

Revenind la stirea noastra, artista de 26 de ani le-a transmis fanilor ca se simte foarte bine in pielea ei cu noul look. Deci no worries! You go guurl! <3.

Etichete: doja cat , hairless , stire

Partenerii Nostri