Site Cover (22)
Vedete Foto: Instagram/Alina Puscau

Alina Puscau a fost singura romanca prezenta la petrecerea de dupa Met Gala 2024. Modelul a purtat o rochie eleganta, foarte decoltata

Articol scris de UTV Data publicării:

Alina Puscau a fost singura romanca prezenta la petrecerea care a avut loc dupa Met Gala 2024, unul dintre cele mai importante evenimente fashion din lume, care s-a tinut la Muzel Metropolitan de Arta din New York.

Gazduit de Anna Wintour, redactor-sef al revistei Vogue, numit si „Biblia modei”, Met Gala 2024 a avut ca tema „Sleeping Beauties: Reawakening Fashion”, celebrare a textilelor de epoca si a creatiilor de moda de-a lungul anilor, iar codul vestimentar a fost „The Garden of Time” (Gradina Timpului), inspirat de povestea cu acelasi titlu a lui J. Ballard, scrisa in 1962.

Citeste si “Cele mai spectaculoase aparitii de la Met Gala 2024. Vezi cat a costat un bilet la dineu”

 

Singura romanca de la petrecerea de dupa Met Gala 2024

Alina Puscau a postat o serie de poze si un videoclip pe Instagram in care isi prezenta superba rochie pe care a purtat-o la petrecerea de dupa eveniment.

“Met Gala 2024 after party”, a scris modelul international in dreptul fotografiilor.

Citeste si "Bad Bunny si Kendall Jenner au fost fotografiati impreuna la petrecerea de dupa Met Gala 2024"

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Alina Puscau a fost impreuna cu Vin Diesel

Alina Puscau, in varsta de 42 de ani, a reusit sa isi faca o cariera de succes la Hollywood si mai are multe de demonstrat.

Romanca a fost invitata in podcastul lui Mihai Morar unde a vorbit despre relatia ei cu faimosul actor Vin Diesel, cunoscut din seria Fast&Furious. Alina a dezvaluit ca actorul are un trecut dureror si nu si-a cunoscut tatal.

“Si el avea probleme cu tatal lui si niciodata nu a stiut cine este acesta. A fost greu si pentru el. El nu credea in casatorie, dar isi dorea copii. Iar eu m-am visat in rochie alba de mireasca. Like a princess!

Nu mi-a aratat sentimentele. Nu spunea nimic. Acesta este tiparul familiar pe care l-am vazut, stii ca sunt 5 limbaje ale iubirii. Ma ducea in vacante, dar niciodata nu imi spunea ca ma iubeste”, a povestit Alina.

Etichete: met gala , alina puscau

Partenerii Nostri