anaaaaaaaa
Vedete Foto: Facebook/Ana Baniciu

Ana Baniciu este insarcinata: “Am reusit sa tinem secret mai bine de 4 luni…” Au aparut primele imagini cu burtica de gravida

Articol scris de UTV Data publicării:

Ana Baniciu este insarcinata cu primul ei copil. Cantareata in varsta de 30 de ani a dat marea veste pe contul ei de Instagram, unde a postat si doua poze cu burtica de gravida iar sotul ei a dezvaluit sexul bebelusului: "vom avea un baietel".

“Am reusit cumva sa tinem acest secret mai bine de 4 luni de zile si mi-am dorit din suflet sa fiu cea care va dau cea mai importanta veste de pana acum! Familia noastra se implineste. Suntem fericiti, recunoscatori si nerabdatori sa ne cunoastem iubirea cea mare… Ne aflam pe un taram nou, necunoscut, dar sunt sigura ca ne vom descurca asa cum am facut-o mereu! Multumesc, mama!<3”, a scris Ana Baniciu intr-o postare pe contul ei de Instagram.

In vara anului 2023, fiica lui Mircea Baniciu si Edy Kovacs au spus cel mai hotarat “DA” din viata lor si si-au unit destinele in fata lui Dumnezeu, iar mai apoi au dat vestea ca au inceput si constructiile pentru casa. Se pare ca vestile bune se tin scai de ei, asta fiindca acum au anuntat sarcina.

Edy Kovacs si Ana Baniciu cu burtica de gravida la vedere

Ce spunea Mircea Baniciu despre momentul cand va deveni bunic

Celebrul cantaret nu s-a ferit sa vorbeasca despre momentul cand va deveni bunic. El isi dorea foarte mult un nepotel sau o nepotica si gand la gand cu bucurie, dorinta i s-a indeplinit.

“Sigur ca mi-ar placea si sper ca acel moment sa vina cat mai repede. Edy e un baiat foarte bun si am certitudinea ca se vor intelege foarte bine. Ma bucur pentru ei, au avut o nunta foarte frumoasa, au foarte multi prieteni”, a spus Mircea Baniciu pentru viva.ro, inainte sa se afla ca fiica lui este insarcinata.

WhatsApp Image 2024-01-10 at 13.25.07

Ana Baniciu si Edy Kovacs s-au mutat intr-o casa veche de 100 de ani

Ana Baniciu si sotul ei s-au mutat intr-o vila veche din centrul Bucurestiului, cu o istorie de peste un secol, care a fost proprietatea bunicilor Anei si unde ea insasi a petrecut o parte semnficativa din copilarie.

“Noi ne mutam intr-o casa care peste doi ani implineste un secol. Este o casa in zona protejata si este un proiect foarte indraznet. Am stiut de la inceput in ce ne bagam, nu e o casa pe care o faci cum ai face-o. Esti limitat la anumite chestii. Adica geamurile nu poti sa le pui termopan, trebuie sa le faci din lemn, cresc costurile foarte mult, totul e extra. Lemnul trebuie sa fie masiv peste tot. Exteriorul trebuie sa-l faci identic sunt 7.000 de modele si trebuie sa ai grija de ele. Este casa in care eu am copilarit. Bunicii mei au inchiriat-o acum 20 de ani, pentru ca au considerat ca e faorte mare si bunica era obsedata de curatenie.” a spus Ana Baniciu pentru Cancan.

Etichete: cuplu , ana baniciu

Partenerii Nostri