Site Cover (17)
Vedete Foto: Anda Adam a filmat furtuna din Dubai, Sursa:Instagram

Anda Adam a fost prinsa de furtuna in Dubai. Vedeta a postat imagini cu masinile de lux abandonate

Articol scris de UTV Data publicării:

Anda Adam a plecat in vacanta in Dubai alaturi de iubitul ei, Yosif Eudor Mohaci. Din pacate cei doi indragostiti nu au prins o vreme prea frumoasa, soarele lipsea cu desavarsire iar in scurt timp a inceput o furtuna care a inundat strazile din Dubai.

inundatie-dubai-filmata-de-anda-adam (1)

„Sunt in Dubai si am prins o vreme... Nu am prins niciodata asemenea vreme in Dubai! Este groaznic! Habibi, come to Dubai! Inchid usa ca mi-e frica! Sunt la etajul 28 si e din ce in ce mai rau furtuna afara! Mi-e frica sa deschid usa! Hai sa vedeti ce e afara!”, a postat Anda Adam pe Instagram.

Artista a filmat si de la balconul camere ei de hotel, de la etajul 28, dar si din masina cand strazile erau inundate iar masinile acoperite aproape complet de apa.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Marti a plouat atat de mult in Dubai, incat s-a atins media anuala in acest emirat. Casele si drumurile au fost inundate, iar masinile partial scufundate au fost abandonate de proprietari. Haosul s-a instalat rapid in trafic. Scolile au fost inchise, iar aeroportul a devenit neincapator.

Etichete: anda adam

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri