Jmhhc2g9ZTI3ZTQ5Nzc2ZTQ4NTE3OTY5ODJiZjM0MDA0ZWM1YzU=.thumb
Vedete Foto: ProfiMedia Images/Bianca Censori si Kanye West

Bianca Censori a intors toate privirile. Sotia lui Kanye West a purtat o salopeta semitransparenta care a lasat tot la vedere

Articol scris de UTV Data publicării:

Kanye West si Bianca Censori au fost surprinsi de paparazzi sambata in Oxnard, California. Rapperul, in varsta de 46 de ani, a fost fotografiat pe strada purtand un hanorac larg negru, pantaloni de trening si ochelari de soare.

Arhitecta in varsta de 29 de ani a ales sa iasa pe strada intr-o salopeta transparenta de culoare crem, cu maneci lungi si pantaloni foarte scurti care s-a mulat perfect pe trup punandu-i in evidenta atat bustul cat si posteriorul. Mai mult decat atat, Bianca a ales sa nu poarte lenjerie intima.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Bianca Censori wears sheer white one-piece to the tanning salon solo while Kanye waits in the car!

Cei doi au luat pranzul la Cheesecake Factory din Oxnard Mall, iar apoi s-au indreptat catre un salon de bronzare, unde Bianca l-a asteptat pe Kanye in masina. In timp ce se intorceau spre Los Angeles, cei doi au fost vazuti oprind si schimband locurile la volan.

Citeste si "Bianca Censori a iesit la cina alaturi de Kanye West doar in sutien"

Tinutele Biancai Censori au fost analizate de Mark Borkowki

Mark Borkowki, unul dintre cei mai respectati oameni de PR din Marea Britanie, si-a spus parerea avizata pentru Daily Mail. El crede ca rapperul o foloseste pe Bianca pentru a copia strategia de publicitate a fostei sotii, Kim Kardashian.

“Kanye intelege foarte bine cum functioneaza controversa si incearca sa ‘rupa’ internetul. Cred ca multi oameni incep sa se simta inconfortabil, in ciuda a tot ceea ce spune el, despre faptul ca poate face ce vrea cu partenera lui. Este o linie foarte fina intre cei care cred ca ea este controlata de el si cei care spun ca Bianca este complice si este dedicata acestui ‘circ’. Chiar este un spectacol ciudat in care toata lumea este implicata, iar unii chiar se bucura de aceste poze explicite. Daca in viitor va aparea o ruptura intre ei, cred ca ne vom uita inapoi la aceste iamgini cu alti ochi si ne vom da seama ca a ea a fost exploatata”, a spus Mark Borkowki.

Partenerii Nostri