britney spears
Vedete

Britney Spears a explicat de ce posteaza poze nud pe Instagram

Articol scris de UTV Data publicării:

Britney Spears se bucura de multa atentie din partea fanilor si a tabloidelor dupa ce si-a anuntat autobiografia, intitulata “The Woman In Me”. Presa a facut publice cateva pasaje din cartea de memorii a artistei.

Artista spune ca nu va lasa niciun detaliu din viata ei neexplicat. Pana acum am aflat din pasajele facute publice ca Britney a facut avort cand era impreuna cu Justin Timberlake, l-a inselat pe acesta cu fostul ei dansator si am aflat motivul pentru care si-a ras tot parul din cap, mai multe detalii aici.

Britney Spears a explicat in “The Woman In Me” de ce posteaza poste nud pe Instagram atat de des, pasajul a fost facut public recent.

“Stiu ca oamenii nu inteleg de ce imi place sa ma fotografiez goala. Dar cred ca daca ar fi fost si ei fotografiati de alti oameni de mii de ori, asa cum am fost eu pana acum, sau daca ar fi fost obligati sa pozeze pentru altii, ar intelege ca ma bucur mult atunci cand imi fac o poza in care ma simt sexy, eu decid cum sa stau si cum sa arat, nu sunt o marioneta”, spune Britney.

Cartea “The Woman In Me” va fi lansata pe 24 octombrie de Gallery Books.

Etichete: britney spears

Partenerii Nostri