Feli Donose 3
Vedete Foto: Facebook/Feli Donose: "Astazi am uitat inclusiv ca am copil"

De ce a luat Feli Donose o pauza de un an de la muzica “Ma cearta producatorii, ma cearta Smiley… Am atatea de spus iar eu nu spun nimic.”

Articol scris de UTV Data publicării:

Feli Donose a luat o pauza de la muzica anul trecut, artista nu a mai dat pe la studio si nu a mai lansat nici o piesa pana acum. Cantareata in varsta de 37 de ani a revenit in forta anul acesta, la sfatul lui Smiley si al producatorilor de la HaHaHa Production.

“Ne iubim” este noua piesa lansata de Feli Donose. Melodia a strans aproape 400.000 de vizualizari pe Youtube in doar 3 saptamani si marcheaza revenirea artistei in industria muzicala, dupa o perioada in care si-a dedicat tot timpul fiicei sale.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Feli Donose: “Sunt treaza de la ora 5:00 si ajung acasa la 10:00 seara, imi era dor”

“Ma cearta producatorii, ma cearta Smiley, care este mentorul meu si managerul meu pana la urma. Imi zice ca am atata muzica de dat. Ma mai cearta echipa mea de online care imi spune tot timpul, si nu sub forma de lauda, ca am atatea de spus si eu stau asa acasa si nu spun nimic. Se pare ca anul acesta, dupa un an de pauza, de care sincer simteam nevoia puternic, m-am activat. Sunt treaza de la ora 5:00 si ajung acasa la 10:00 seara, dar imi era dor. Ma simt ca in perioada in care cantam foarte, foarte mult si ma bucuram de mine. Astazi am uitat inclusiv ca am copil, atat de despre mine a fost totul, ceea ce este minunat”, a spus Feli Donose pentru Ego.

Feli Donose 8

Feli Donose are un nou iubit

Cantareata a anuntat despartirea de tatal fiicei sale in 2022 printr-un mesaj postat pe Instagram. Cei doi s-au despartit dupa cinci ani de relatie.

“Mai sunt cateva zile pana in 2023, iar eu vreau sa intru in noul an curata si fara secrete. Asadar, vreau sa stiti de la mine ca eu si Catalin am hotarat de comun acord sa ne despartim. Ne-am iubit, dar, de la un timp, nu ne-am mai potrivit. Pe mine si pe Cata ne leaga de aici incolo o relatie de prietenie frumoasa, mult respect si, cel mai important, de rolul de parinti ai Norei Luna”, a scris Feli pe Instagram.

Recent, ea a anuntat ca are un nou iubit cu care se intelege foarte bine. Feli a intalnit in sfarsit barbatul care o completeaza perfect si care o face sa se simta iubita.

“E un om care m-a facut sa inteleg ca iubrea nu-i cu ‘Am trecut de fluturi in stomac’. Vezi ca ni se potriveste cumva piesa asta, chiar daca nu e despre el, e scrisa acum 2 ani de zile. Iubirea e asezata. E o treaba ca sa zicem asa, in care eu ma simt protejata, inteleasa si ma simt ca atunci cum ma simt cand sunt singura. N-am nicio jena sa ma manifest cum simt. Daca sunt furioasa pot sa spun ‘Nu vreau, lasa-ma’. Ideea e ca este un om asezat, care pe mine ma ajuta si ma mir ca ma suporta si chiar imi puneam intrebarea la un moment dat: ‘Suntem de jumatate de an impreuna si eu nu ma cert cu baiatul asta’”, a spus Feli in cadrul unei emisiuni la radio.

Etichete: divort , feli donose , cuplu , nou iubit

Partenerii Nostri