babs si dorian popa
Vedete Foto: Claudia Iosif si Dorian Popa

Dorian Popa a fost prezent la ziua de nastere a lui Babs. Artistul a petrecut cu fosta iubita toata noaptea

Articol scris de UTV Data publicării:

Dorian Popa a fost surprins alaturi de Claudia Iosif la ziua ei de nastere, dupa ce in urma cu cateva luni bune au anuntat ca s-au despartit. Artistul a luat parte la petrecerea data de fosta lui iubita, care a implinit 41 de ani.

Cei doi au format un cuplu timp de 11 ani si au trecut prin multe greutati impreuna, chiar daca multi asteptau o cerere in casatorie si un copil se pare ca lucrurile au luat o alta intorsatura, acestia anuntandu-si despartirea in luna noiembrie.

“Ca sa evitam speculatii in presa, va anunt ca eu si Dorian Popa nu mai suntem impreuna de o luna de zile. Am ales sa mergem pe drumuri separate , dupa o relatie de 11 ani!”, a scris Claudia Iosif pe contul ei de Instagram.

Dorian Popa, Claudia Iosif si Ruby la ziau de nastere a lui Babs. Vedeta a fost pozata cum sufla in lumanari

S-au impacat Dorian Popa si Claudia Iosif?

Pana in acest moment, nici unul dintre ei nu a vorbit despre o posibila impacare. Conform imaginilor surprinse la ziua de nastere a vedetei, artistul a stat mai retras, nu a vrut sa iasa in evidenta. In momentul in care Ruby i-a tinut tortul sarbatoriei, Dorian a ales sa priveasca totul mai din spate, sa o lase pe Claudia sa se bucure de momentul ei.

Babs si Ruby la ziau de nastere a Claudiei Iosif

Etichete: dorian popa

Partenerii Nostri