Vedete

Elena Gheorghe povesteste despre cat de special era Craciunul in copilarie. ''(...) cand am primit acea caseta am zis... Mos Craciun exista!''

Articol scris de UTV Data publicării:
Asa cum sititi, Elena Gheorghe traieste din plin spiritul sarbatorilor si se vede asta, reusind sa ne transmita si noua asta, an de an, prin colindele frumoase si emotionante pe care le lanseaza in prajma sarbatorilor de iarna. Parca ne duce putin cu gandul la Mariah Carey, nu? :D 
 
Ei bine, in cazul in care inca nu stiai, Elena a lansat recent ''Colinda Craciunului' si am fost curiosi sa aflam ce inseamna pentru ea Craciunul si cum il petrecea in copilarie alaturi de familie. Zis si facut! Andreea Din a facut un LIVE de toata frumusetea alaturi de Elena Gheorghe, acolo unde s-au discutat subiecte pe banda rulanta, unele mai interesante ca altele, de la muzica, viata persoanala, pregatiri de Craciun si copilarie pana la proiecte noi in materie de muzica si nu numai, relatia frumoasa pe care o are cu sotul ei, participarea la Eurovision, dar si cat de mult conteaza sa fii fericit, optimist si plin de iubire, mai ales in contextul pandemic.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 
Dar, ca sa revenim la subiectul cu care am inceput acest articol, hai sa vedem cum isi petrecea Elena sarbatorile in copilarie. 
 
''Iti dai seama, fiind trei la parinti, in vremurile acelea nu eram o familie foarte avuta, eram una modesta, dar oricat de modesti erau ai mei si situatia lor financiara, intotdeauna faceau eforturi ca de Paste si de Craciun sa avem mereu ceva nou, sa se intample ceva frumos si  atunci cred ca si de acolo iubirea asta fata de aceasta sarbatoare pentru ca ai nostri chiar faceau ceva special in acea perioada si chiar daca aveam un bradut mai mic sau cadouri mai modeste, mai... existau! Tot timpul existau sub brad, iar noi ne bucuram pe masura.'', spune artista.
 
Mai mult, asa cum stiti, bunica ei a fost cea care a crescut-o cu muuuulta iubire si tot ea a fost cea care a inspirat-o inca din copilarie, mai ales atunci cand vine vorba de pregatiri de Craciun.
 
''Apoi cu bunica (...) si ea era la fel ca mine, cum sunt eu acum... practic mi-a transmis ''microbul'' asta cu decorul si cu nebunia asta cu luminitele. (...) Era frumos, era frumos ca eram toti. Noi suntem si cinci verisori din partea tatalui meu. Din partea mamei cred ca suntem vreo 40 pentru ca mama are inca opt frati pe langa ea.'', a adaugat Elena.
 
Totusi, care e cea mai frumoasa amintire de Craciun? 
 
''Am multe amintiri si cea mai frumoasa legata de Craciun este intr-un an cand am primit caseta mult visata cu Monica Anghel pe care efectiv o adoram de frecare data cand era la Mamaia sau la Cerbul de Aur sau in orice emisiune eu ma uitam si nu ma desprindeam de televizor. Si acum o iubesc la fel de mult, este un artist care practic mi-a marcat copilaria si cand am primit acea caseta am zis ''Mos Craciun exista!'' (...) si de atunci nu am mai urmarit sa vad daca vine, daca nu vine, sa-l prind, sa nu-l prind... important era ca-mi aducea ce voiam eu si gata. Pentru mine exista!'', spune Elena.
 
Asa cum va spuneam la inceput, live-ul contine o multime de alte subiecte interesante din viata artistei! So, daca vrei sa afli mai multe, stii ce ai de facut! Press Play & Enjoy! Gasesti live-ul mai jos! 
 
 
 
 

Partenerii Nostri