Elon Musk Awarded With Axel Springer Award In Berlin
Vedete

Elon Musk a devenit tata pentru a zecea oara. Ce nume inedit a ales sa-i puna copilului?

Articol scris de UTV Data publicării:

Se pare ca celebrul miliard continua cu alegerea de nume putin mai… diferita sa spunem. Copilul, a carui varsta nu a fost facuta publica, se numeste Techno Mechanicus sau pe scurt, Tau. Walter Isaacson este jurnalistul care s-a ocupat de scrierea biografiei lui Musk, acesta este primul care confirma ca Elon Musk si Grimes au impreuna trei copii, potrivit unei recenzii a biografiei New York Times.

Elon Musk are 10 copii biologici cu trei femei diferite. La scurt timp dupa ce a epuizat toate numele calsice, precum Damian, Griffin, Vivian sau Nevada, miliardarul s-a decis sa inventeze el nume.

Musk si Grimes, si-au anuntat prima data relatia in anul 2018. De atunci, cuplul a anuntat nasterea a doi copii. Primul lor copil s-a nascut in 2020 si poarta numele X Æ A-Xii, sau X, iar cel de-al doilea copil se numeste , Exa Dark Sideræl Musk, prescurtat Y… se pare ca litera Z nu le-a placut celor doi si s-au intors pana la litera T atunci cand au botezat cel de-al treilea copil.

Intre timp celebrul cuplu s-a despartit dar miliardarul spune ca relatia lor este “fluida”… orice ar insemna asta in “miliardareasca”.

Etichete: elon musk

Partenerii Nostri