EXCLUSIVE: Bruce Willis Is Seen As He Rides In The Passenger Seat While Being Driven By An Assistant In California - 8 Apr 2024
Vedete Foto: Profimedia Images/Bruce Willis

Familia lui Bruce Willis face noi dezvaluiri despre starea de sanatate a actorului diagnosticat cu dementa

Articol scris de UTV Data publicării:

Rumer Willis, una dintre fiicele actorului american Bruce Willis, a oferit noi informatii legate de starea de sanatate a tatalui ei, diagnosticat cu dementa, conform Agerpres.

Starul din „The Sixth Sense” a primit diagnosticul de dementa frontotemporala in urmă cu un an. Acum, Rumer Willis, fiica sa cea mare, a dezvaluit ca Bruce, in varsta de 69 de ani, are o stare de spirit buna.

"El este minunat. Da, se simte bine", a spus Rumer Willis.

Fiica celebrului actor a explicat, totodata, motivul pentru care familia sa a dorit sa fie atat de transparenta cu privire la problemele de sanatate ale actorului.

"Pentru mine, in timpul acestei experiente, ceea ce a fost atat de incredibil a fost faptul ca tatal meu este atat de iubit. (...) Daca impartasirea experientei noastre poate aduce speranta (...), daca poate avea un efect si poate aduce nadejde, alinare, pentru altcineva care trece prin asa ceva, atunci pentru mine, asta inseamna... totul", a marturisit ea.

Citeste si "Demi Moore, despre starea de sanatate a lui Bruce Willis"

Familia lui Bruce Willis a dezvaluit vestea diagnosticului de dementa la inceputul anului 2023

"Am vrut sa profitam de aceasta ocazie pentru a va multumi tuturor pentru toata dragostea si compasiunea fata de Bruce din ultimele zece luni. Generozitatea voastra a fost coplesitoare si suntem extrem de recunoscatori pentru aceasta. Pentru bunatatea voastra si pentru faptul ca stim ca il iubiti pe Bruce la fel de mult ca si noi, am vrut sa va oferim noi informatii. De cand am anuntat diagnosticul de afazie al lui Bruce, in primavara anului 2022, starea lui a avansat, iar acum avem un diagnostic mai specific: dementa frontotemporala (cunoscuta sub numele de FTD). Din pacate, provocarile legate de comunicare sunt doar un simptom al bolii cu care se confrunta Bruce. Desi acest lucru este dureros, e o usurare sa avem in sfarsit un diagnostic clar", a transmis familia actorului la acea vreme.

Etichete: bruce willis

Partenerii Nostri