Wimbledon 2023 - Day Nine - All England Lawn Tennis and Croquet Club
Vedete Foto: ProfiMedia Images

Romeo Beckham si Mia Regan s-au despartit dupa 5 ani de relatie

Articol scris de UTV Data publicării:

Fiul lui David Beckham si al creatoarei de moda Victoria Beckham era intr-o relatie cu modelul Mia Regan din anul 2019.

Romeo, in varsta de 21 de ani, a confirmat ca au luat-o pe drumuri separate intr-o postare pe Instagram Story. El a distribuit o poza in care sunt fericiti si se stramba unul la celalalt cu textul:

“Mooch si cu mine ne-am despartit dupa 5 ani de dragoste. Inca ne respectam foarte mult unul pe celalalt si pastram o prietenie puternica si o vom pastra mereu”.

Romeo Beckham and his girlfriend, model Mia Regan, announce split after more than four years together!

Mia a postat si ea pe Instagram un selfie alaturi de Romeo prin care a confirmat despartirea de fotbalist.

“Acesta este Ro, am crescut impreuna de la 16 ani!!! Iubirea ia diferite forme si cai pe masura ce te maturizezi. Nu mai suntem impreuna din punct de vedere sentimental, dar impartasim multa dragoste unul pentru celalalt… dupa 5 ani ne-am bagat in friendzone reciproc”, a scris Mia Regan.

Romeo Beckham and his girlfriend, model Mia Regan, announce split after more than four years together!

Ce spune Victoria Beckham despre Mia

Mia și Romeo au fost impreuna de cand aveau 16 ani dar cu toate acestea ei si-au anuntat relatia 2 ani mai tarziu. Momentul in care si-au anuntat relatia a fost in 2019 la un eveniment Wimbledon. De-a lungul anilor, Mia a avut o legatură stransa cu familia Beckham, inclusiv cu Victoria, care a creat o colectie capsula de denim cu ea in 2022.

In ceea ce o priveste pe Victoria Beckham, ea a declarat intr-un interviu pentru revista Vogue ca rezoneaza foarte mult cu Mia, fiind amandoua pasionate de moda:

,,Mia a avut mereu o abordare unica a modei si stilului. Imi place ca este spontana si nu se teme sa incerce lucruri noi atunci cand vine vorba de stilul ei personal.”, a decalarat Victoria Beckham.

Partenerii Nostri