sice girl
Vedete

Spice Girls discuta constant despre o posibila reuninune!

Articol scris de UTV Data publicării:

Veste buna pentru fanii Spice Girls! ♥️ Se pare ca fetele vorbesc constant despre o noua revenire pe scena, in formula completa! 

Mai exact, una dintre membrele trupei a dezvaluit recent ca este posibil sa plece in turneu din nou, in formula completa! 

Intrebata daca ar putea exista o posibila reuniune a trupei, aceasta a spus: ''Chiar sper ca da. Vorbim despre asta. Vorbim despre asta in mod constant. Asta a fost planul dintotdeauna. Am mai facut cateva spectacole uimitoare acum doi ani si a fost cel mai bun lucru pe care l-am facut vreodata. Partea creativa a fost incredibila. Ne-am simtit foarte bine''

Fosta concurenta 'Dancing with the Stars' a vorbit anterior despre modul in care legatura dintre ea si restul colegelor de trupa este mai puternica ca niciodata, mai ales de cand toate au devenit mame, insistand ca ranile din trecut, cauzate de plecarea brusca a lui Geri in 1998 , sunt ''toate vindecate''.

De asemenea, ea a adaugat: „Toate acele rani s-au vindecat. Cred ca, devenind mame, avem acest nou respect una fata de cealalta și acum suntem mai mature... avem mai multa dragoste si respect reciproc acum decat am avut vreodata."

Ce frumos! Well... asteptam cu nerabdare revenirea fetelor pe scena! Si voi, nu? ♥️

 
Etichete: andreea din , spice girls

Partenerii Nostri